jun

Proefles Keep on Dancing 40+

Gratis

Keep on Dancing is dansen voor dames 40-plus. Dansen is niet alleen ontzettend leuk, het is ook goed voor je lijf! Je beweegt veel en je gebruikt al je spieren. Door te dansen werk je aan een natuurlijke en gezonde balans tussen lichaam en geest.

Beleving
Plezier beleven aan dansen en genieten van elke les: daar gaat het om bij Keep on Dancing! Lekker in je vel zitten is minstens net zo belangrijk. Door een uiteenlopend aanbod aan muziekstijlen vindt iedereen iets wat bij haar past. De lessen zijn niet te zwaar of te ingewikkeld, maar zeker niet te simpel. Een beetje uitdaging hoort er bij!

Dansstijlen
Dans beperkt zich niet tot een bepaalde muziekstijl. Op alles kan gedanst worden! Bij Keep on Dancing komen diverse stijlen regelmatig aan bod: hip-hop, modern, salsa, klassiek, jazz, streetdance, noem maar op.

De docente
De choreografe van Keep on Dancing is Carla van der Wal. Jarenlang maakte zij theater- en dansproducties voor en door jongeren, waarmee ze zowel regionale als landelijke bekendheid verwierf. Ze had een eigen dansschool en richtte de stichting S-Cool-Dance op, waarmee ze bewegen op muziek onder jongeren wilde promoten. Inmiddels ligt die tijd achter haar, en is de tijd rijp voor een nieuwe doelgroep: dansen voor dames 40-plus. Ze verheugt zich erop om samen met u lekker weer expressief bezig te kunnen zijn in de vorm van dans.

GRATIS PROEFLES IN KULTURHUS BORNE: 13 juni & 5 september
De jaarcursus Keep on Dancing dames 40-plus bij het Kulturhus is onlangs met succes afsloten met een soort marathon dansavond van maar liefst 15 dansjes, die de dames het afgelopen jaar hebben geleerd en nog een keer ter afsluiting achter elkaar gedanst hebben.

Het nieuwe cursusjaar gaat in de tweede week van september weer van start en nieuwe dames die belangstelling hebben voor de cursus kunnen dinsdag 13 juni en dinsdag 5 september twee gratis proeflessen meedansen om eens te kijken of de cursus iets voor hen is.

De proeflessen vinden plaats in onze theaterzaal, van 19.15-20.15 uur.

Aanmelden voor deze proeflessen kan via deze link, maar gewoon langs komen is ook prima.

Voor meer informatie: Carla van der Wal 06-52048753

Proefles Keep on Dancing 40+