12
jan

Body - Mind - Spirit Markt

Standhouders kunnen zich nu aanmelden


Kom jij op onze Body-Mind-Spirit markt staan?
Vrijdag 12 januari 2018
16.00-20.00 uur
 

Op de eerste dag van de landelijke Maand van de Spiritualiteit, organiseert Kulturhus Borne een Body-Mind-Spirit (-en Soul) markt: op vrijdag 12 januari 2018, van 16.00-20.00 uur.

Levenskunst, zingeving, geluksgevoel, inspiratie, gezondheid, lichamelijk en geestelijk welbevinden, spiritualiteit: geef het maar een naam, we hebben het allemaal nodig en we zijn er allemaal op onze eigen manier mee bezig. Aandacht voor lichaam, geest en ziel is van alle tijden.

Op onze Body-Mind-Spirit markt kan men zich laten informeren en adviseren, men kan ervaren en beleven. Van yoga tot preventie, van massage tot healing, van spirituele consulten tot edelstenen en oliën. De markt is toegankelijk voor iedereen met interesse in spiritualiteit in de breedste zin van het woord, ongeacht leeftijd, sekse of religieuze achtergrond.

Vrijdag 12 januari vindt er een gezellige, inspirerende en sfeervolle markt plaats in Kulturhus Borne waar bezoekers een breed, divers en gevarieerd aanbod op het gebied van Body-Mind-Spirit gepresenteerd krijgen. En we doen dit heel graag samen met standhouders uit Borne en omstreken!

Wil jij jouw eigen unieke ‘’Body-Mind-Spirit-Soul’’ specialisme delen en jouw professie en onderneming onder de aandacht brengen? Doe dan mee en huur een stand. Samen gaan we er iets moois van maken!

De markt is van 16.00-20.00 uur en vindt plaats in de theaterzaal van Kulturhus Borne.
 

Omdat we ook goed voor de inwendige mens willen zorgen, omdat ontmoeting ook een belangrijk onderdeel is van de markt sluiten we om 17.30 uur de deuren van de theaterzaal even een half uurtje, zodat alle standhouders in alle rust samen kunnen eten. Even onthaasten, even een moment voor jezelf.

Het thema van de Maand van de Spiritualiteit is in 2018: opnieuw beginnen. Doe je mee met onze markt? Ook een mooi begin van het nieuwe jaar.

Ins & outs Body-Mind-Spirit markt:

- Deelname kost: €20,00 per stand.
Hier zit bij inbegrepen:
*huur van de stand
*2 consumptiebonnen voor koffie/thee voor 1 persoon
*gezamenlijk avondeten van 17.30-18.00 uur (keuze uit 2 soorten goedgevulde, overheerlijke wintermaaltijdsoepen, met oerbrood en roomboter, en 1 consumptie) voor 1 persoon
*mochten achter jouw stand meer mensen staan, die kunnen uiteraard mee eten en drinken. Dit kost €5,00 per persoon extra (= avondeten+consumptie en 2x koffie/thee)


- De markt is van 16.00 tot 20.00 uur. Om een goede, leuke markt te kunnen aanbieden, vinden wij het belangrijk dat elke standhouder ook tot 20.00 uur acte de présence geeft.
 

-Afmeting van de stand is 1.75 cm x 46 cm. Deze kun je naar eigen smaak, met eigen spullen en kleden inrichten.

- Aanmelden kan tot 1 december a.s. via: events@kulturhusborne.nl
Zou je het volgende in de aanmelding willen vermelden:
* Gedetailleerde, heldere omschrijving van jouw dienst/product. Met de focus op jouw unique selling point: wat maakt jouw dienst/product zo bijzonder? We willen proberen te voorkomen dat geïnteresseerden en bezoekers straks op folders, facebook en websites lezen dat er 23x yoga en 19x energetische therapie wordt aangeboden op de Body-Mind-Spirit markt in Borne :-)
* Wat neem je precies mee: behandeltafel, banner, attributen, etc. Hoeveel ruimte denk je te gaan innemen? Dan kunnen wij daar rekening mee houden.
*Bedrijfsnaam, of naam van jouw dienst, de URL van jouw website, jouw facebookpagina en twitter (indien je dat hebt), jouw naam, adresgegevens, telefoonnummer.
*Met hoeveel personen je jouw stand bemenst.

-Na aanmelding ontvang je een factuur van Kulturhus Borne. Het bedrag dient voor 20 december ontvangen te zijn, daarna komt de inschrijving te vervallen.

-Er is ruimte om 12 januari een workshop of behandeling van max. een half uur te geven. Heb je hier belangstelling voor, geef dat dan ook even aan in jouw email. Wij gaan dit dan inplannen tussen 16.00-20.00 uur. NB: zorg dat er dan op dat moment wél even back-up bij jouw stand staat.

-Wij geloven in samenwerking. Dit geldt ook voor de PR en communicatie: samen kunnen we ons publieksbereik vergroten, samen kunnen we meer bezoekers naar de markt krijgen. Daarom ontvangt elke standhouder t.z.t. een zgn. ‘’toolkitje’’ van ons: een poster om af te drukken en op te hangen, digitale flyer en persbericht om te verspreiden in jouw eigen netwerk. Inzet van jouw social mediakanalen (-taggen-delen-melden) zou ook fantastisch zijn.

Je kunt alle informatie ook downloaden in een PDF via deze link


Deelnemers tot nu toe:

 • Heal & Care - Edith Bruns: De urim-code stoel
  Een hele ervaring om in deze bijzondere stoel te zitten. De urim-code is een prachtige energetische stoel die het zelfhelend vermogen hersteld. Deze stoel is geschikt voor dieren, (kleine) kinderen en voor iedereen die in het dagelijkse leven fysieke en mentale moeilijkheden ervaart. Dit kan zijn: diverse pijnen, stress, depressieve/negatieve gevoelens, onrust, slapeloosheid, nekklachten, vermoeidheid. Lichaam en geest komen weer in balans.
  www.healcare.nl
 • Natuurlijk Diantha - Diantha te Rijdt: Holistisch beautysalon

  Ben je op zoek naar iemand die het unieke totaalconcept aanbiedt voor innerlijke en uiterlijke schoonheid? Een behandeling op maat met een holistische benadering, dan kan Natuurlijk Diantha zeker iets voor jou betekenen. Van de standaard pedicure behandeling, schoonheidsbehandeling, Reiki, Sensi-therapie tot een begeleidingstraject hooggevoeligheid. Uiteraard worden er uitsluitend 100% natuurlijke producten gebruikt, veelal op basis van aromatherapie. Door het totaalpakket aan mogelijkheden kunnen we samen op zoek gaan naar de bron van het “probleem”.
  www.natuurlijk-diantha.nl

 • Nathalie Visser: Inspiritueel consulent
  Als Inspiritueel Consulent stimuleer ik je ondermeer te luisteren naar jouw innerlijke stem. Ik moedig je aan om de wereld en jezelf eens vanuit een ander perspectief te benaderen, waardoor een bestaand probleem of uitdaging in een ander licht wordt gezet en kan worden opgelost. Op de beurs geef ik korte consulten waarbij ik gebruik maak van kaarten en kleuren maar waar ook een korte reading Koffiedik Lezen een mogelijkheid is. Daarnaast is het mogelijk om als bezoeker een inspirituele healing te ontvangen.
  www.nathalievisser.nl

 • Life and Spirit - Wim Velthuis: Instructeur Quantum Touch
  Quantum Touch is een zachte healingtechniek, die tot stand komt door het creëren van een hoog energieveld. Dit hoge energieveld ontstaat, doordat ik een specifieke ademhaling en visualisatie toepas. Op de, in het hoge energieveld, ontstane resonanties laat ik de cliënt mee resoneren. Door mee te resoneren worden er condities geschapen waardoor de cliënt zich kan afstemmen op een hogere trilling. Die hogere trilling brengt een veranderende energiestroom op gang, waardoor het lichaam wordt geactiveerd om weer in balans te komen.
  www.lifeandspirit.nl

 • Patanga - Karin Milo: Edelsteen/kristaltherapie

 • Anke Oude Wolbers: Karakteranalyse middels tenen lezen
  De verschillende vormen en standen van tenen zeggen veel over het karakter en de gedragingen van mensen. De vorm van de tenen is erfelijk bepaald, maar de stand wordt grotendeels bepaald door hoe je met prikkels van buitenaf omgaat. Als karakteranalist d.m.v. tenen lezen kijk je in iemands ziel en kun je de ander een spiegel voorhouden. Dat kan verhelderend werken en leerzaam zijn en de aanzet geven om dingen te veranderen.

 • Ingrid Nijhuis

 • Het leeft in je - Yvonne Jansen: Access Bars/Voetreflex behandeling/Luisterkind methode​
  Access Bars: de BARS (engels woord voor staven) zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Voetreflexologie: door middel van voetreflexmassage van de reflexzones wordt het lichaam gestimuleerd om ten eerste te ontspannen, om vervolgens van daaruit het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te zetten en afvalstoffen af te voeren. Luisterkind methode: een luisterkindafstemming is er voor iedereen van 0-100 jaar. Jong of oud, ziek of gezond. En kan antwoord geven op vragen over jezelf of je kind.
  www.hetleeftinje.nl

   

   

 

meer uit agenda
Body - Mind - Spirit Markt