Muziekschool Borne weer van start

Daar zit muziek in!

Bij Muziekschool Borne zijn de nieuwe lessen weer van start gegaan. Lijkt het je leuk om ergens aan mee te doen? Dan is het altijd een goed idee om te beginnen met een proefles. Deze is helemaal gratis! Meer weten? Mail: cursus@kulturhusborne.nl

Inschrijven is het hele jaar door mogelijk! Wensen qua lesvorm/lestijd? Maatwerk kan altijd!
De tarieven staan HIER

Samen musiceren
De Bornse muziekschool is DE plek waar je kunt samenspelen en samen kunt musiceren. Bijna al onze leerlingen spelen in bandjes of ensembles. Voor elk wat wils:

Volwassenenensemble | BigBand | Fluitensembles | Klarinetensemble | Strijkensemble | Popbands | Cantabilé koor
(het koor Cantabile zoekt trouwens nog leden! Vrouwen én mannen!)

Interesse om mee te doen? Neem dan contact met ons op via: cursus@kulturhusborne.nl

Ontdek je talent bij POPschool Borne!
Wil jij graag leren zingen? Of lijkt het je leuk om basgitaar te kunnen spelen? Of schuilt er in jou een drummer of een gitarist? Of kan je al zingen en/of speel je al een instrument maar wil je graag beter worden en misschien wel in een band gaan spelen? Ontdek je talent en meld je aan voor een gratis proefles!

Ervaren docenten geven les, toegespitst op jouw niveau en wensen.
- van 'absolute' beginners tot 'ver' gevorderden
- van Pop tot Singer/Songwriter, van Heavy Metal tot Jazz
- mogelijkheid tot het spelen in een van de bands van de muziekschool
- voor alle leeftijden

Nieuw bij Muziekschool Borne!
-Introductie drumstel: 5 drumlessen door Erik Poorterman in de vorm van een korte cursus voor zowel kinderen als volwassenen.

-SingerSong cursus: singersongwriter Frank & Vrij treedt vaak en veel op in ons mooie Twente. Rugzakken vol ervaring als het aan komt op live gitaar spelen, zingen en mensen beroeren. Leer in 10 lessen de kneepjes van het vak. Voor gevorderde gitaristen.

Opgeven of meer informatie? Mail dan naar: cursus@kulturhusborne.nl

Muziekschool Borne weer van start