Home  /  Agenda  /  Natuurmarkt
24
mrt

Natuurmarkt

Kom ook op de Natuurmarkt staan!


De maand maart staat bij ons helemaal in teken van de natuur. Ongerepte wildernis, gecultiveerde tuinen, planten, dieren, aarde: het is allemaal gewoonweg prachtig! Maart neemt de aanloop naar het voorjaar, de boel begint weer te groeien, de aarde ontwaakt. Het wordt gelukkig weer tijd om met de handen in de aarde te wroeten; hoeveel mensen genieten daar niet van, al was het alleen al om even te onthaasten.

Wij zijn druk bezig met het organiseren van allerlei leuke evenementen die in teken staan van natuur.
Zo ook de Natuurmarkt op zaterdag 24 maart, van 10.00-13.00 uur.

We hebben een groene Bornse markt voor ogen, vol gezelligheid, met een leuk lokaal aanbod van natuurlijke producten en/of diensten. We denken aan stands met producten uit de natuur (bijvoorbeeld voedingsmiddelen, honing, noten, kruiden, sieraden van natuurlijke materialen, stoffen etc.) of voor in de natuur (zoals tuindecoraties, stekken en zaden, kleding, goa-stokken, etc.), maar ook organisaties die iets te vertellen hebben over bijvoorbeeld het behoud van de natuur in de regio.

Heb je interesse om een stand te huren op onze Natuurmarkt? Download dan HIER het inschrijfformulier, vul het in en mail het vervolgens naar: Greet.Visscher@kulturhusborne.nl

 

meer uit agenda
Natuurmarkt