Home  /  Agenda  /  Verdwijnen.
28
feb

Verdwijnen.


91 min.
Drama

Regie: Boudewijn Koole / Nederland / 2017

Roos is op bezoek bij haar moeder Louise in Noorwegen om de verjaardag van halfbroertje Bengt te vieren. Het welkom is niet al te hartelijk. Bengt is boos omdat Roos zo lang is weggebleven. En de verhouding tussen Roos en Louise is sinds jaar en dag stekelig. Met Bengt is het snel bijgelegd, maar bij Louise ligt het een stuk moeilijker. Roos is echter vastbesloten om haar moeder te bereiken. Haar bezoek heeft dit keer namelijk nóg een bijzondere reden.

Verdwijnen is de nieuwe film van Boudewijn Koole die eerder de veelgeprezen en bekroonde films Kauwboy en Beyond sleep maakte. Rifka Lodeizen (Tonio, Kan door huid heen) en Elsie de Brauw (Tussenstand, Cloaca) spelen de prachtige hoofdrollen.

De pers over Verdwijnen:

Nederlands Dagblad: "Een film die barst van de vitaliteit."

NRC: "Vrijwel alles is perfect: het subtiele acteerwerk, de sterke score, het prachtige camerawerk, de muzikale montage en het fraaie geluidsontwerp."

Volkskrant: "Koole toont zich in dit moeder-dochterdrama een meester in de subtiliteit. Op uitmuntende wijze worden de onderlinge verschillen tussen moeder en dochter tegen elkaar uitgespeeld."

Aanvang: 20.15 uur
Entree: €8,00 (Vrienden betalen €5,00)

 

 

 

Kaarten kopen
meer uit agenda
Verdwijnen.