Eten uit de Natuur - Workshop

Tegenwoordig oogsten we ons eten in de supermarkt. Maar ook in de natuur is van alles te eten. Bramen en brandnetels kent iedereen wel, maar er is nog véél meer lekkers te vinden. Er zijn veel planten, zaden en vruchten te oogsten zoals mensen het al duizenden jaren doen.

Eten uit de natuur en wildplukken is lekker, leuk en gezond. Maar je moet natuurlijk wel weten wat je aan het doen bent; je kunt niet ‘zomaar’ alles plukken en zeker kun je niet zomaar van alles in je mond stoppen! En dan moet het ook nog lekker worden bereid!

Kruidenvakvrouw Simone Pots van De Wilde Pluk leert jou in deze workshop koken met ingredienten uit de natuur. Locatie is de Kulturhus-keuken.

Tijd: 10.00-14.30 uur
Deelname: €40,00
De workshop gaat van start bij minimaal 5 deelnemers.


Informatie

18+
Op zaterdag van 10:00-14:30 uur
Kosten: € 40,00
Duur: eenmalige workshop
Locatie: Keuken Kulturhus
Docent: Simone Pots
Start: 17 maart

Aanmelden