Bureau Vrijwilligerswerk: voor iedereen!

Bureau Vrijwilligerswerk Borne (BVB) stemt vraag en aanbod in vrijwilligerswerk op elkaar af. Enerzijds is BVB het aanspreekpunt voor vrijwilligers en anderzijds is het de vraagbaak voor de organisaties die vrijwilligers vragen.

Iedereen kan met vragen terecht bij het Spreekuur van BVB op de woensdagmiddagen van 13.30-15.30 uur in het Kulturhus (begane grond in de bibliotheek). Met coördinator Henriëtte van den Kieboom kunt u eventueel buiten deze tijden een afspraak maken. Voor de contactgegevens en meer informatie over vrijwilligerswerk kunt u kijken op de website van Bureau Vrijwilligerswerk Borne.

Naast bemiddeling en advisering zorgt BVB ook voor belangenbehartiging en waardering van vrijwilligers. In het kader van waardering zorgt BVB voor activiteiten voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers in Borne. Denk aan de Vrijwilligersbrunch in april. Ruim 200 vrijwilligers worden elk jaar weer samen met Lionsclub Borne en TMZ ’t Dijkhuis onthaald met een heerlijke gezellige brunch. Ook organiseert BVB lezingen en thema avonden.
 

Vindt u het leuk om eens vrijblijvend een dagdeel vrijwilligerswerk te doen? Doe dan mee met: de jaarlijkse actie: NLdoet. In 2017 op 10 en 11 maart.. Zie voor meer informatie de website van NLdoet
 

 

BVB heeft geen inloopspreekuur in de bieb van 7 t/m 28 december. Op woensdag 4 januari zijn we er weer!Voor informatie over Maatschappelijke Stages voor middelbare scholieren kunt u ook bij Bureau Vrijwilligerswerk Borne terecht! Ook staan de stageplaatsen op de website vermeld. Ga naar de website van Bureau Vrijwilligerswerk Borne.