Borns Muziek Collectief

In 2011 hebben de Bornse muziekverenigingen Stedelijk Orkest Borne, Bornse Harmonie, Euregio Brassband en St. Gregorius Hertme zich gebundeld in een Borns Muziek Collectief. Zij trekken hierin samen op: in veel organisatorische zaken en als spreekbuis naar de overheid.

Nu al is er regelmatig overleg tussen de Bornse muziekverenigingen over allerlei muzikale zaken binnen de gemeenschap Borne en Hertme. Dit overleg is geïntensiveerd doordat de muziekverenigingen samen met de muziekschool een aantal projecten heeft opgezet voor de Bornse gemeenschap. Deze projecten zijn bedoeld om nieuwe impulsen te ontwikkelen op het gebied van cultuur.

Voor informatie over optredens en activiteiten klik hier op de: AGENDA BORNS MUZIEK COLLECTIEF

 

De muziekverenigingen en de muziekschool hebben daarbij besloten om hierin samen op te trekken omdat veel belangen de belangen zijn van alle muziekverenigingen.

De muziekschool is hier ook bij betrokken omdat de Bornse muziekverenigingen een intentie-verklaring hebben ondertekend tot samen werking met de muziekschool. Het Borns Muziek Collectief zal optreden namens de gezamenlijke muziekvereniging. Muziekschool Borne maakt ook deel uit het Collectief.

Vier orkesten, De Bornse Harmonie, Muziekvereniging St. Gregorius Hertme, Euregio Brassband en het Stedelijk Orkest Borne laten de opleiding van hun leerlingen tegen gereduceerd tarief verzorgen door de Muziekschool Borne. Het lidmaatschap van een vereniging in combinatie met lessen aan de Muziekschool Borne wordt daardoor extra aantrekkelijk! De aanmelding en lesgeldbetaling wordt door deze orkesten verzorgd. Het lidmaatschap van een orkest zorgt voor een vooruitgang op muzikaal niveau. De enthousiaste docenten van de muziekschool weten wat elke vereniging te bieden heeft en kunnen u hierbij adviseren!

 

De Bornse Harmonie

Postbus 26

7620 AA Borne

info@bornseharmonie.nl

De Bornse Harmonie

Weerselosestraat 227
​7623 DW Borne

Muziekvereniging St. Gregorius

Anjelier 22

7621 AL Borne

St. Gregorius Hertme

 

Euregio Brassband

Postbus 186

7620 AD Borne

T: +31 (0)53 851 0425

M: +31 (0)6 1643 4963

E: info@euregiobrassband.nl

Euregio Brassband

 

Stedelijk Orkest Borne

Burenweg 5

7621 GX Borne

T: 074-259 4780

E: info@stedelijkorkestborne.nl
Stedelijk Orkest Borne