Muziekschool Borne is dé plek waar u les kunt krijgen in het bespelen van elk instrument dat u leuk vindt. Of u nu alleen voor uw plezier muziek wilt maken of een echte topper wilt worden. De muziekschool begeleidt en ondersteunt u in uw wensen en doelen. Dit doet de muziekschool met een docententeam dat bestaat uit vakmensen, die hun opleiding aan het conservatorium hebben voltooid.

MUZIEKLES BIJ DE WANNE, HET SINDRON, DE LETTERBAK OF KULTURHUS BORNE
Om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen kennis kunnen maken met onze muzieklessen komt Muziekschool Borne naar u toe! Vanaf januari 2016 kunt u een GRATIS proefles nemen en een snuffelcursus van 3 workshops volgen voor maar €30,00. En dat op een locatie bij u in de buurt. Zo heeft u de mogelijkheid om op een leuke manier kennis te maken met onze docenten en het instrument van uw keuze. En te ontdekken of er in u ook een muzikant schuilt.

OVER DE PROEFLESSEN
- per leerling, 1 proefles, per instrument
- de proefles is gratis en eenmalig

U kunt voor elk gewenst instrument een proefles aanvragen op de locatie van uw voorkeur. Nadat u het aanmeldformulier hebt opgestuurd neemt de muziekschooldocent contact met u op om een afspraak in te plannen.

SNUFFELCURSUS: 3 WORKSHOPS
In drie workshops laat de docent u kennis maken met de mogelijkheden van het instrument. Dit kost slechts €30,00.
Na aanmelding neemt de muziekschooldocent contact met u op om de workshops in te plannen. Daar waar het mogelijk is wordt in groepen les gegeven.
1 leerling 3x workshop á 20 minuten
2 leerlingen 3x workshop á 30 minuten
3 leerlingen 3x workshop á 45 minuten

KLIK HIER VOOR HET AANMELDFORMULIER

KIJK OOK EENS NAAR ONS UITGEBREIDE LESAANBOD!!