Welzijn Borne: iedereen doet mee!

Welzijn Borne is de welzijnsinstelling voor inwoners van de Gemeente Borne. Er worden activiteiten georganiseerd en er wordt ondersteuning geboden aan onder andere bewonersgroepen, wijkorganisaties, jongeren en verenigingen. Niet alleen binnen de muren van het Kulturhus, maar ook daarbuiten. 

Welzijnswerk Borne bruist van veelzijdigheid!
Een vrijwilligersbureau, begeleiding nieuwkomers, jeugd- en jongerenwerk, wijk- en buurtondersteuning; deze veelzijdigheid vindt u bij Welzijn Kulturhus Borne. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar vrijwilligerswerk of heeft u vragen over activiteiten die u wilt organiseren in uw wijk, dan bent u bij het Welzijnswerk aan het goede adres.

Een aantal activiteiten keert jaarlijks terug: de Roefeldag voor leerlingen van het basisonderwijs, de Buitenspeeldag in verschillende wijken in Borne, de Kindervakantieweken en NL Doet, waarbij iedereen kan ondervinden hoe leuk vrijwilligerswerk is. Kortom: iedereen kan meedoen! Kijk in de agenda voor alle geplande activiteiten en hou de website in de gaten voor nieuwe initiatieven.
 
Wist u datjes
Wist u dat in de kelder van het Kulturhus een jongerencentrum te vinden is….
Wist u dat dit jongerencentrum 5 dagen in de week geopend is……
Wist u dat dit jongerencentrum voor alle Bornse jongeren van 13 tot 20 jaar is….
Wist u dat ook dit jaar wij weer meedoen met ‘Scoren in de wijk’, een project van FC Twente….
Wist u dat  het Welzijnswerk jaarlijks vijf  kindervakantieweken organiseert….
Wist u dat het Welzijnswerk in samenwerking met vrijwilligers in 2013 voor de 24ste keer de Kerstherberg organiseert………..

Meer weten?
U bent van harte welkom!