Jeugdwerk: vooral leuk, ook leerzaam

Kinderen houden ervan op een leerzame en leuke manier bezig te zijn in de eigen buurt of op locatie. Welzijn Borne biedt kinderen van vier tot twaalf jaar met het jeugdwerk een plezierige en leerzame manier van ontspanning aan. Hierdoor leren kinderen en ouders, andere mensen die in hun buurt wonen, beter kennen. Bekende voorbeelden van jeugdactiviteiten zijn bijvoorbeeld Judo, het Kinderatelier en de Kinder vakantie weken.

Het jeugdwerk is een onderdeel van Welzijn Borne. Er wordt vooral met groepen kinderen, maar ook soms met ouders en hun kinderen gewerkt, meestal samen met vrijwilligers. De medewerkers van het
jeugdwerk hebben een uitgebreid netwerk waarin zij zaken en activiteiten
afstemmen en waar mogelijk samenwerken.

De Kindervakantieweken
Spelletjes, knutselen, sporten, kokkerellen, bouwen, kliederen en nog veel meer. De kindervakantieweek is een week vol prachtige en spannende momenten. Lekker sporten, een middag knutselen, een dansworkshop, een ontdekkingstocht door Borne, of een bezoekje aan het Bussemakerhuis, het zijn maar een paar van de talloze activiteiten die tijdens een Kindervakantieweek plaatsvinden.

De kindervakantieweek in Kulturhus Borne betekent vier dagen gek doen, sportief of creatief bezig zijn, de natuur in, nieuwe dingen ontdekken maar vooral heel veel gezelligheid. Zo maak je van je vakantie een onvergetelijke ervaring samen met leeftijdsgenootjes.

Winter - Voorjaarsvakantie: 29 februari t/m 3 maart
Lente - Meivakantie: 2 t/m 4 mei
Zomer - Zomervakantie: 25 t/m 28 juli & 22 t/m 28 augustus
Herfst - Herfstvakantie: 17 t/m 20 oktober

 

Mocht u vragen hebben over het jeugdwerk en kinderactiviteiten dan kunt u bellen of e-mailen met Leander Huurneman.
E: leander.huurneman@kulturhusborne.nl
T:
074 - 265 72 61