2e module NLP op maat

Training door CoMies - Emoties

Het Kulturhus Borne biedt in samenwerking met CoMies Trainingen NLP in hapklare brokken aan. Vrijdag 14 december gaan we verder met deel 2 van de in totaal 6 modules. De modules met elk een eigen thema zijn afzonderlijk te volgen. Iedere module is een afgerond geheel en wordt bezegeld met een certificaat. Na het volgen van de 6 modules bezit je kennis van NLP en kun je het in de praktijk toepassen.

Wat is NLP?

NLP is een methode die een aantal technieken omvat waarmee je o.a:

• leert om effectiever met jezelf en anderen te communiceren,

• ontdekt hoe je overkomt en wat de (onbewuste) sturing is achter je handelen en je gedrag,

• leert hoe je nog succesvoller je doelen kunt bereiken,

• ... én je leert hoe je anderen hiermee kunt helpen.

NLP is een instrument dat je inzicht geeft in je sterke kanten en je gedrag. Tevens stelt het je in staat om al je kwaliteiten, inzichten en energie te gebruiken, om doelen te formuleren en te bereiken, om effectief te werken en te communiceren!

Kortom: NLP staat voor persoonlijke ontwikkeling.

Door het volgen van de 2e module leert je:
  - Re-Imprint

- Ankeren

Ankeren is een techniek waarmee we invloed kunnen uitoefenen op onze stemming door plezierige, bekrachtigende stemmingen (bijv. humor, motivatie, liefde, zelfvertrouwen, ontspanning) op te roepen en vast te houden. Vele prikkels in onze omgeving hebben een ankerfunctie, zodat ze ons gemakkelijk in contact brengen met een bepaald gevoel. Voorbeelden zijn de geur en/of smaak van een kopje koffie, een stuk muziek of het gezicht van een geliefd persoon. Ankers ontstaan dus vaak spontaan, maar we kunnen ze ook doelbewust installeren om zo meer emotionele vrijheid te verkrijgen.

De stof is direct toepasbaar, zowel privé als zakelijk en zal onmiddellijk zichtbare resultaten opleveren.

Voor wie: Iedereen

Investering: € 121,- incl. koffie/thee, lunch en studiemateriaal

Datum:  vrijdag 14 december 2012

Tijd:  09.30 uur tot 17.00 uur

Locatie: Kulturhus Borne

Geïnteresseerd?

Geef je dan op via www.comies.nl of e-mail naar info@comies.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons ook bereiken op (06) 20576827 of (06) 28953310.

2e module NLP op maat