3e Module NLP op maat

Training door CoMies - Taal

Het Kulturhus Borne biedt in samenwerking met CoMies Trainingen NLP in hapklare brokken aan. Vrijdag 11 januari gaan we verder met deel 3 van de in totaal 6 modules. De modules met elk een eigen thema zijn afzonderlijk te volgen. Iedere module is een afgerond geheel en wordt bezegeld met een certificaat. Na het volgen van de 6 modules bezit je kennis van NLP en kun je het in de praktijk toepassen.

Wat is NLP?

NLP is een methode die een aantal technieken omvat waarmee je o.a:

• leert om effectiever met jezelf en anderen te communiceren,

• ontdekt hoe je overkomt en wat de (onbewuste) sturing is achter je handelen en je gedrag,

• leert hoe je nog succesvoller je doelen kunt bereiken,

• ... én je leert hoe je anderen hiermee kunt helpen.

NLP is een instrument dat je inzicht geeft in je sterke kanten en je gedrag. Tevens stelt het je in staat om al je kwaliteiten, inzichten en energie te gebruiken, om doelen te formuleren en te bereiken, om effectief te werken en te communiceren!

Kortom: NLP staat voor persoonlijke ontwikkeling.

Door het volgen van de 3e module leert je:
-          Feedback

-          Metamodel

-          Chunken

Taal is één van de meest krachtige middelen om gewenste effecten binnen jezelf en binnen anderen te kunnen bewerkstelligen. Taal heeft immers een structuur op zich, en deze heeft direct invloed op hoe een persoon denkt en zich gedraagt. Je leert in welke situaties het verstandig is om zeer specifiek te communiceren, o.a. door de juiste vragen te stellen wanneer duidelijkheid gewenst is. In andere situaties is het juist functioneel om wat abstracter te communiceren. Flexibiliteit hierin wordt getraind. Daarnaast leer je hoe je onfunctionele taalpatronen kunt “uitdagen”, waardoor je de kans krijgt om jouw eigen wereldmodel te verruimen, en dit ook aan een ander aan te reiken.

Voor wie: Iedereen

Investering: € 121,- incl. koffie/thee, lunch en studiemateriaal

Datum:  vrijdag 11 januari 2013

Tijd:  09.30 uur tot 17.00 uur

Locatie: Kulturhus Borne

Geïnteresseerd?

Geef je dan op via www.comies.nl of e-mail naar info@comies.nl

Wil je meer informatie dan kun je ons ook bereiken op (06) 20576827 of (06) 28953310.

3e Module NLP op maat