30
apr

50+ en werkzoekend?

EVC inloopspreekuur: verzilver uw ervaring!


Wat is EVC?
EVC (erkenning van verworven competenties) brengt precies in kaart wat iemand aan kennis en vaardigheden in huis heeft. Er wordt gekeken naar wat iemand in de praktijk heeft (bij)geleerd en dit wordt vastgelegd in een ervaringscertificaat. Een ervaringscertificaat is dus, naast eventuele diploma’s, een bewijs van iemands kwaliteiten.

Er is een grote groep 50-plussers, die een enorme ervaring hebben, en die zonder werk zitten. Juist om deze groep te helpen hun ervaring in een erkend certifikaat uit te drukken, wordt het EVC-spreekuur georganiseerd! Bent u 50+ en werkzoekend? Dan kunt u geheel kosteloos een EVC Traject volgen!  


EVC Scholingsvoucher 2015 – Een unieke kans!
Als u geen werkgever heeft, dan kunt u in 2015 gebruik maken van een gratis EVC Scholingsvoucher! Om hiervoor in aanmerking te komen bent u 50 jaar of ouder én ontvangt een WW-uitkering. De Scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding of EVC-traject. U kunt via ons kosteloos een EVC-traject doorlopen wanneer u van deze regeling gebruik maakt. Kom daarom gerust langs op ons inloopspreekuur en laat u verder informeren.

Is dit ook iets voor u?
-U werkte op een hoger niveau dan u met uw diploma’s kunt aantonen.
-U heeft geen diploma's maar wel heel veel werkervaring, betaald of als vrijwilliger.
-U bent op zoek naar een baan en u wilt uw opgebouwde kennis en ervaring met een Ervaringscertificaat vastgelegd hebben.
De kern van de dienstverlening van dit inloopsspreekuur betreft het valideren van werkervaring. Anders dan bij opleiden, wordt met het valideren teruggekeken naar welke ervaringen iemand heeft opgedaan. Door deze bagage te erkennen en te waarderen, ontstaat er een persoonlijk ijkmoment. 

EVC-consulent Oscar Dragt 
Dus, bent u 50+ en ontvangt u een WW-uitkering? Investeer dan (gratis) in uzelf en verbeter uw positie op de arbeidsmarkt! Gebruik de Scholingsvoucher en laat uw (werk) ervaring door middel van een ErVaringsCertificaat waarderen. Uw gesprekspartner is Oscar Dragt van The Brainbox. Het inloopspreekuur is een co-productie tussen The Brainbox en loopbaanadviesbureau Libereaux.

Datum & tijd
Donderdag 30 april vindt het EVC-inloopspreekuur plaats tussen 16.00-18.00 uur, aan de flexibele desk op de begane grond van de bibliotheek.

Meer weten of alvast een afspraak maken?
Stuur dan een email naar: info@thebrainbox.nl
Of bel met: 06 53286673

 

 

meer uit agenda
50+ en werkzoekend?