Home  /  Agenda  /  Archief  /  5e Module NLP
8
feb

5e Module NLP

Training door CoMies - Tijd


Het Kulturhus Borne biedt in samenwerking met CoMies Trainingen NLP in hapklare brokken aan. Vrijdag 8 februari gaan we verder met deel 5 van de in totaal 6 modules. De modules met elk een eigen thema zijn afzonderlijk te volgen. Iedere module is een afgerond geheel en wordt bezegeld met een certificaat. Na het volgen van de 6 modules bezit je kennis van NLP en kun je het in de praktijk toepassen.


Wat is NLP?

NLP is een methode die een aantal technieken omvat waarmee je o.a:

• leert om effectiever met jezelf en anderen te communiceren,

• ontdekt hoe je overkomt en wat de (onbewuste) sturing is achter je handelen en je gedrag,

• leert hoe je nog succesvoller je doelen kunt bereiken,

• ... én je leert hoe je anderen hiermee kunt helpen.

 

NLP is een instrument dat je inzicht geeft in je sterke kanten en je gedrag. Tevens stelt het je in staat om al je kwaliteiten, inzichten en energie te gebruiken, om doelen te formuleren en te bereiken, om effectief te werken en te communiceren! Kortom: NLP staat voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Door het volgen van de 5e module leert je:

-          Tijdlijnen

-          Create Future

-          Change History

Leer hoe tijd wordt gecodeerd in je hersenen en hoe je kunt veranderen hoe je omgaat met gebeurtenissen uit het verleden en de toekomst.

 

Als u uw leven wilt inrichten zoals u wenst, moet u uw wensen kennen. Kiezen is daarbinnen een eerste stap. En als u niet kiest, zijn er altijd mensen genoeg die bereid zijn voor u die keuze te maken! Is dat wat u wilt? Hoe komt u te weten wat u wilt?

 

NLP heeft een model ontwikkeld dat, mits de vormvoorwaarden worden gevolgd, leidt tot haalbare doelen. De outcome is een geconcretiseerd doel.

 

Een outcome verschilt van een doel. Bij doelen is vooral  'een van plan zijn' aan de orde, echter zonder actie. Bij het formuleren van een outcome wordt ook het onbewuste betrokken. Outcomes realiseren we via een vast plan. Dus doe wat je wilt, en wil wat je doet!

 

Voor wie: Iedereen


Investering: € 121,- incl. koffie/thee, lunch en studiemateriaal

Datum:  vrijdag 8 februari 2013

Tijd:  09.30 uur tot 17.00 uur

Locatie: Kulturhus Borne

 

Geïnteresseerd?

Geef je dan op via www.comies.nl of e-mail naar info@comies.nl

 

Wil je meer informatie dan kun je ons ook bereiken op (06) 20576827 of (06) 28953310.

meer uit agenda
5e Module NLP