17
dec

ABOB Kerstmiddag - Brook Duo

Voor ABOB-leden


Speciaal voor ABOB-leden!

De activiteitencommissie van de ABOB is er weer in geslaagd om het bekende Brook Duo te strikken voor de ABOB-kerstmiddag. Het Brook Duo is in heel Twente en de Achterhoek bekend om zijn prachtige liedjes waarvan de teksten door henzelf gemaakt zijn. Veelal worden deze liedjes gemaakt opbekende Alpenmelodieën. Het duo bestaat uit Gert-Jan Oplaat en Henny Tijink terwijl de muziek wordt geregeld door Bennie Haafkes.

Na het enorme succes van de kerstverhalen in 2011 en 2013 is Gert-Jan Oplaat er in geslaagd om voor dit jaar een nieuw kerstverhaal te schrijven. Zij zullen dit nieuwe kerstverhaal, weer in diverse kerken etc. opvoeren.

Voor het derde jaar kunnen ABOB-leden tijdens de kerstmiddag luisteren naar een prachtig kerstverhaal van het Brook Duo. “Storm op kas-oam” is dit jaar de titel. Goede wijn behoeft geen krans, dus 't Kulturhus zal weer tot de laatste plaats gevuld zijn.

Het is een doorlopend kerst verhaal, zonder pauze. De ABOB serveert de koffie na de voorstelling. De verkoop van de loten vindt plaats voor het begin van de middag; de trekking is gelijk met de koffie.


Zaal open: 13.00 uur.
Aanvang: 14.00 uur
Einde: ca. 16.30 uur

meer uit agenda
ABOB Kerstmiddag - Brook Duo