9
apr

ANBO bijeenkomst

Maak kennis met afdeling Twente-Midden


ANBO komt op voor de belangen van de sterk groeiende groep senioren in Nederland. Dit doen zij op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen.

Donderdag 9 april organiseert de ANBO, afdeling Twente-Midden, van 14.30-16.30 uur de eerste ledenvergadering in de gemeente Borne. Belangstellenden zijn overigens ook van harte welkom! Locatie is Kulturhus Borne, Marktstraat 23.

Het doel van deze vergadering is de wederzijdse kennismaking tussen het nieuwe afdelingsbestuur en de Bornse ANBO-leden. Ook wil het afdelingsbestuur graag van de leden horen wat er zoals bij hen leeft, welke activiteiten zij graag georganiseerd zien door de ANBO en aan welke onderwerpen de ANBO nog meer aandacht zou kunnen besteden. De ANBO trakteert op koffie en thee.

Deelnemers worden vriendelijk verzocht om zich voor 31 maart aan te melden via Marinus van Zelm. Telefoon: 074-2422181, email: m.van.zelm@planet.nl

_____________________________________

De ANBO maakt zich onder meer sterk voor de portemonnee van de leden. Het spreekt voor zich dat daarbij onderwerpen zoals de kosten van de zorgverzekering, de AOW, het pensioen en de  koopkracht regelmatig onderwerp van discussie zijn richting de politiek en de sociale partners van de ANBO.

ANBO zet zich in voor een breed scala aan onderwerpen als ’t de gezondheid betreft. Want gezondheid kent veel facetten. Zowel op beleidsmatig niveau als op uitvoerend niveau streven zij ernaar om de belangen van hun leden zo goed mogelijk te behartigen.

Met het stijgen van de leeftijd, merkt men dat prettig wonen en mobiel zijn steeds belangrijker worden. Daarom springt ANBO op de bres voor zaken als veiligheid in en om huis en betaalbare woonvoorzieningen.

meer uit agenda
ANBO bijeenkomst