25
apr

Alles Kidz Dagen - Kast pimpen

Kringloop Kast Pimpen groep 6 t/m 8


Kast pimpen bij de Kringloop
Voor: groep 6 t/m 8
Prijs: €3,- per persoon
Tijd: tussen 13:15 - 13:30 uur kunnen de kinderen aanmelden (en betalen) in de foyer van het Kulturhus.

Tussen 13:30 en 13:35 uur maken we de kinderen 'klaar' (veiligheidshesjes aan, etc.). En kunnen de kinderen vast naar hun fiets toe. Om 14:00 uur zullen we bij de kringloop beginnen met de activiteit.
Tussen 16:30 en 17:00 uur zullen we terug zijn bij het Kulturhus. Mocht een kind, na de activiteit, zelf naar huis willen, is er een briefje van de ouders/verzorgers nodig (mocht het kind bijvoorbeeld dichtbij de kringloop wonen en dus niet eerst weer naar het Kulturhus hoeft te fietsen).

De kinderen kunnen, met de fiets, bij het Kulturhus komen. Op de fiets zullen we gezamenlijk een bezoekje brengen aan Kringloop Borne. De kinderen krijgen een rondleiding én een kijkje achter de schermen bij de kringloop. Ook zal er verteld worden waarom je een kapotte mobiele telefoon niet gelijk moet weggooien. Er zal een korte pauze zijn, maar daarna kunnen de kinderen weer hard aan de slag! De kringloop zorgt voor een oudere kast en de kinderen? Die kunnen deze kast versieren met verf! De kinderen doen dit echter niet voor niets. Deze kast zal namelijk aan een goed doel worden geschonken!

Er wordt gezorgd voor wat drinken en wat te eten.

meer uit agenda
Alles Kidz Dagen - Kast pimpen