28
mrt

Arabisch Tafelen - 28 mrt *VOL*

Alle data zitten vol!


ALLE EDITIES VAN ARABISCH TAFELEN ZITTEN VOL! HIER ZIJN WE NATUURLIJK SUPER BLIJ MEE. VOOR DE MENSEN DIE GRAAG (NOG) EEN KEER MEE WILLEN DOEN: WE ZIJN AAN HET NADENKEN OVER NIEUWE DATA. HOU ONZE AGENDA EN FACEBOOKPAGINA IN DE GATEN!

Neem ook plaats aan de Arabische tafel, kies uit lekkere gerechten van diverse landen van de sprookjes uit 1001 nacht en maak kennis met eventuele nieuwe vrienden!

Dankzij de kookkunsten van Bornse vrijwilligsters, van Arabische afkomst, wordt er elke 14 dagen op de donderdagavond een buffet gevuld met de heerlijkste gerechten. Er is plek voor maximaal 20 etende deelnemers, men dient zich vooraf op te geven per email via receptie@kulturhusborne.nl of live aan de balie van de receptie.
Wij willen graag de volgende informatie van je hebben: hoeveel personen, aantal volwassenen, aantal kinderen en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.Opgeven kan tót de woensdag voorafgaand aan de betreffende donderdag.

Tussen 17.30-18.30 uur kan men dan aanschuiven en van het buffet gebruik maken, in de foyer van Kulturhus Borne. Deelname kost €5,00 per persoon, te betalen op de buffetavond aan de bar van het Kulturhus. Drankjes en koffie/thee zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Mocht je na het eten nog plek overhebben voor Arabische zoetigheden als dessert: dat kan. Er zullen handgemaakte lekkernijen naar je lonken. Deze kosten €1,00 per stuk.

meer uit agenda
Arabisch Tafelen - 28 mrt *VOL*