18
mrt

Aveleijn's Got Talent

Talent van Aveleijn presenteert zichzelf!


Aveleijn begeleidt en ondersteunt kinderen, volwassenen en het gezin op alle leefdomeinen: wonen, werken, onderwijs en relaties. Aveleijn is er voor cliënten van alle leeftijden, die bij verschillende ontwikkelingsfasen in hun leven behoefte hebben aan (intensieve) ondersteuning.

Dat kan professionele begeleiding thuis zijn, maar dat kan ook binnen de eigen voorzieningen voor wonen en werken. De verschillende voorzieningen, afdelingen en diensten versterken elkaar. Door echte samenwerking, met alle betrokkenen binnen en buiten Aveleijn, maken we meedoen in de maatschappij toegankelijk.

Aveleijn organiseert ieder jaar een talentenjacht met de naam "Aveleijn's got Talent". Op vrijdag 18 maart vindt er een voorronde plaats in Kulturhus Borne. De voorronde is een opmaat naar de grote finale op zaterdag 14 mei die plaatsvind in het Wilminktheater te Enschede.

Aveleijn barst van het talent dat is een ding dat zeker is. Aveleijn nodigt u uit om te komen genieten van al dit talent tijdens deze voorronde. Iedereen is welkom om mee te genieten van theater, dans en zang dat met verve gepresenteerd wordt op de buhne.

aanvang: 18.30 uur
Entree: gratis
Meer informatie vindt u op: aveleijn.nl

meer uit agenda
Aveleijn's Got Talent