aug

Back to School BBQ & Movie

Voor jongeren van 13 t/m 18 jaar

Om nog even de vakantie gezellig met leeftijdsgenoten af te sluiten, organiseert ons Jongerenwerk voor jongeren van 13 t/m 18 jaar een TOP-avond op vrijdag 30 augustus: Back to School! Met eerst een lekkere BBQ en daarna de toffe film ''Verliefd op Ibiza'' in de OpenluchtBIOS Hertme.

De BBQ begint om 17.00 uur, bij Kulturhus Borne.
Rond 20.00 uur vertrekken we gezamenlijk op de fiets naar de buitenbios in Hertme.
Rond 22.30 uur zijn we weer terug bij het Kulturhus.

VERLIEFD OP IBIZA.  Met: Jan Kooijman, Kim Feenstra, DJ Armin van Buuren e.a. Dé romantische komedie om verliefd op te worden! Ibiza! Het ultieme partyeiland. Wat is nou een betere plek om een glamourfeest te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten.

De kosten voor het totaalpakket zijn maar € 6,50.
Wil je wel barbecueën maar niet mee naar de film dan betaal je € 3,50.
Wil je mee naar de film maar niet barbecueën dan betaal je € 6,00.
Opgave en betaling kan in het activiteitencentrum van Kulturhus Borne t/m donderdag 29 augustus.

Back to School BBQ & Movie