26
jun

Bandjesmiddag bij Platenkamp

Bruisende muziekweek


Muziekschool Borne heeft een popschool: het POPhûs! In ons POPhûs worden jonge bands gecoached door ervaren en deskundige muziekschooldocenten. Naast goede begeleiding biedt de muziekschool haar popschoolbands graag een goed en professioneel podium waar de band speelervaring op kunnen doen. Daarom staan zondag 26 juni vanaf 14.00 uur, 6 van onze bands op het podium bij Platenkamp. Deze bandjesmiddag biedt een gevarieerd aanbod van muziek met covers, zelfgeschreven nummers, pop, rock, soul en country.

 

De band “Six2Seven” brengt moderne soulnummers met een eigen randje.
De “Marlijne Jans Band” heeft een repertoire dat bestaat uit zelf geschreven nummers en bekende covers. De band brengt rustige ballads en stevige uptempo nummers, gegoten in een stevige country saus.
“Peanuts” speelt covers en minder bekende nummers.
De band “No stress” heeft een breed repertoire met “oude” en nieuwe pop- en rockcovers van o.a John Mayer, Living Colour, Maroon 5.
Monday evening is een 4 koppige band die stevige rock- en pop nummers speelt.
Different” is een band die voornamelijk nummers van Michael Jackson speel.

De begeleidende docenten Stefan Schaminé, Bert Reerink en Erik Poorteman zijn allen actief als muzikant en weten als geen ander hoe belangrijk het is om veel “speeluren” op het podium te maken. De middag is bedoeld voor iedereen die van jong talent en goede popmuziek houdt. Ouders, broers en zussen, vrienden en vriendinnen worden allen van harte uitgenodigd.

Aanvang: 14.00 uur
Entree: gratis
Locatie: Platenkamp in Borne

meer uit agenda
Bandjesmiddag bij Platenkamp