Home  /  Agenda  /  Archief  /  Basement Jazz
11
feb

Basement Jazz

Jazzinstuif voor muzikanten en liefhebbers


NIEUW in Kulturhus De Bijenkorf Borne: een jazzcafé, Basement Jazz. Een jazzinstuif voor muzikanten en liefhebbers.

Zowel voor spelers als voor luisteraars. Er wordt volop genoten, gespeeld, gezongen, geluisterd en uitgewisseld. Een avond waarop men met elkaar jazzmuziek kan maken, naar jazzmuziek kan luisteren en over jazzmuziek kan praten. Voor jong en ouder, iedereen krijgt een kans. Met alle ruimte voor uitwisselen van ervaringen, anekdotes en informatie in een relaxte en ongedwongen sfeer. Een klein, intiem podium, sfeervolle verlichting, klein barretje en dit alles overgoten met een ongedwongen sausje.

Het jazzcafé is bedoeld voor beginnende en gevorderde jazzmuzikanten uit de regio Twente en voor luisterende liefhebbers van jazzmuziek in het algemeen. De basis word gevormd en geleid door gitaar of piano, drums, contrabas en een blazer (saxofoon, trompet of trombone enz.) en/of zanger (res).

Het repertoire omvat veelal stukken uit het American Songbook met een afwisseling van uptempo swing stukken, bossa nova ritmes en ballads.

Kom al dan niet met je instrument naar de eerste Basement Jazz op donderdag 11 februari 2016 van 19.30 tot 23.00 uur. Toegang gratis. Locatie: de basement/jongerencentrum van Kulturhus Borne.

meer uit agenda
Basement Jazz