18
sep

Basiskennis iPad - vrijdag

Voor senioren - start 18 september


Deze cursus is helaas helemaal volgeboekt.

Er gaat  een nieuw cursus van start verderop in het najaar. Houdt u de website in de gaten voor een nieuwe startdatum. 

Heeft u een Ipad aangeschaft maar krijgt u het idee dat u er niet genoeg mee kunt doen. Volg dan de cursus basiskennis Ipad Apple voor senioren

In de cursus maakt u stap voor stap kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad. Hoe bedient u de Ipad Hoe maakt u verbinding  met een Wi-Fi netwerk en het 3 of 4 G-netwerk zodat u kunt Ipad is verbonden met het internet?  Hoe kunt u surfen op het internet en verstuurt en ontvangt u mail?  Wat is een App, waartoe dienen Apps, hoe zet u apps op uw Ipad en hoe gebruik u de App store? Hoe krijgt u muziek, foto's en video's op uw Ipad?  Vragen die de docenten van Seniorweb in deze basiscursus zullen beantwoorden.

De cursus is geschikt voor de iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad mini 1 of 2. Al deze tablets zijn gemaakt door de fabrikant Apple.
De cursus is NIET geschikt voor tablets van een ander merk zoals o.a. Samsung, Sony, Acer. U werkt tijdens de cursusbijeenkomsten op uw eigen iPad en dient deze dan ook mee te brengen. Zorg voor aanvang van de cursus dat de Ipad is opgeladen. Enige computer/internet-ervaring is gewenst. 


De lessen vinden plaats op 18. 26 september, 2, 9 en 16 oktober. 
De kosten bedragen €70,00 voor 5 lessen. Dit is inclusief koffie/thee en het cursusboek. Bent u reeds in het bezit van het cursusboek geef dit dan aan wanneer u zich opgeeft. Het aanschafbedrag wordt dan in mindering gebracht op uw cursusgeld. 
Mocht u gedurende de cursus lessen missen dan kunt u deze in principe niet inhalen. In uitzonderlijke gevallen kan er in overleg met uw docent gekeken worden naar een inhaalmogelijkheid of extra ondersteuning. 

 

Start: 18 september
Op vrijdag van 13:30-15:30 uur
Kosten: € 70,00 (inclusief leerboek en koffie/thee)
Duur: 5 lessen
Locatie: Het rode Kruisgebouw. Brugstraat 4, 7622 EL Borne
Docent: Seniorweb
Wilt u zich aanmelden klik dan HIER  

meer uit agenda
Basiskennis iPad - vrijdag