31
t/m 30 jun

Bericht voor kaarthouders!

Kaartjes voor een geannuleerd evenement?


Zoals u vast heeft vernomen zijn de maatregelen m.b.t. het corona virus aangescherpt. Waardoor diverse voorstellingen, films en activiteiten gecancelled zijn. Maar u heeft daar kaartjes voor gekocht: en nu?

De intentie is er om zoveel mogelijk nieuwe data te vinden, om het evenement te verschuiven naar een nieuwe, veilige en virusvrije datum. Op dit moment is niet te zeggen wanneer dit zal zijn. Zodra er een nieuwe datum bekend is, en u heeft uw emailadres bij ons achtergelaten toen u een kaartje kocht, dan ontvangt u persoonlijk bericht van ons. Dan kunt u alsnog beslissen of u de kaart(en) wilt annuleren, of het evenement wilt bijwonen op de nieuwe datum. Tot die tijd zullen wij ook nog niet overgaan tot restitutie van het aankoop bedrag.

Zijn wij niet in het bezit van uw emailadres, dan kunnen wij u niet bereiken. In dit geval vragen wij u om de media zoveel mogelijk in de gaten te houden: de lokale kranten, facebook, deze website. Zodra er nieuwe data bekend zijn, zullen wij deze publiceren.

Blijf gezond, beste mensen!
#samensterktegencorona
 

meer uit agenda
Bericht voor kaarthouders!