31
mrt

Beweeg stimuleren

3x gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: Beweeg stimuleren
Door: co-producenten

  • Sportbedrijf Borne
  • Goldstars Walking Football Almelo
  • Roessing RRD
  • TMZ


Locatie: 't Dijkhuis, DAC rustruimte

Deze workshop vindt 3x plaats op de volgende tijden:
14.30-15.30 uur
16.00-17.00 uur
18.30-19.30 uur


Doelgroep: alle belangstellenden
Er is plek voor maximaal 10 personen per workshop.

Deelnemen aan de workshops
Deze workshops worden u gratis aangeboden. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Beweeg stimuleren
In deze workshop leer je diverse sport- en beweegmogelijkheden die laagdrempelig aangeboden worden in Borne of beschikbaar zijn voor mensen uit Borne en omgeving. Er wordt aan de slag gegaan met aangepast voetbal en de beweegkiosk.

 

meer uit agenda
Beweeg stimuleren