12
dec

Big Band '89 & special guest Erin Dickins

Een muzikaal juweeltje!


Dat Big Band '89 altijd zorgt voor verrassende concerten is bekend. De gedreven amateur en (ex)professionals brengen hun Big Band muziek met passie en gedrevenheid. De samenwerking met top muzikanten uit de wereld van Jazz zorgt bij ieder optreden voor muzikale verassingen. Zo speelt Big Band '89 op zaterdag 12 december samen met Erin Dickins, een Jazz vocaliste van wereldklasse. 

Erin Dickins is afkomstig uit New York City en heeft tot nu toe een carriere achter de rug waar menig zangeres alleen van kan dromen. Erin is mede oprichter van The Manhattan Transfer. Stapte uit deze formatie en bouwde een carrière voor zichzelf op in New York. Ze trad op, ging op tournee  en nam muziek op met coryfeeën zoals: Leonard Cohen, Bette Midler, James Taylor, James Brown, The Talking Heads en zo kunnen we nog wel even door gaan. Een dame met een stem als een klok en een cv om u tegen te zeggen. 

En zaterdag 12 december staat deze grand dame of Jazz samen met de gedreven muzikanten van BB '89 in het Kulturhus Theater! We verwachten een spetterend, Jazzy optreden. Een must listen en een streling van het oor voor de jazz liefhebber. 


Aanvang: 20.30 uur
Prijs: €12,50

 

 

 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
Big Band '89 & special guest Erin Dickins