16
nov

Big Band Eighty-Nine - 16 nov

Jubileumconcert


Jubileumconcert: feestelijke terugblik op 30 jaar Big Band Eighty-Nine
Big Band Eighty-Nine viert zijn zesde lustrum! Deze editie van het najaarsconcert staat helemaal in het teken van de 30 jarige geschiedenis van de band.

Deze geschiedenis kent vele hoogtepunten. Zoals het optreden op de Nederlandse en Duitse televisie in de show van Linda de Mol, en optredens met bekende gastsolisten zoals Deborah Carter en Greetje Kauffeld.

De vele dansavonden die de band verzorgde, de concerten in het Kulturhus in Borne, de optredens in jazzclubs in Duitsland, de prijzen die gewonnen werden in verschillende edities van de Dutch Big Band Contest, het zijn allemaal goede herinneringen.

Leuke verhalen en anekdotes zullen worden verteld, maar het blijft een concert en de muziek staat natuurlijk voorop. Er is een mooi programma samengesteld met stukken die de ontwikkeling laten zien die de band heeft doorgemaakt onder vijf dirigenten.

Bekende musici uit de regio drukten hun stempel op de band, zoals Wim Lammerink sr. en Willy en Wilma van Diepen. Dit zal allemaal de revue passeren in de muzikale programmering. Het wordt een echte “trip down memory lane”, een feest van herkenning!

Datum: zaterdag 16 november 2019
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Kulturhus de Bijenkorf, Marktstraat 23, Borne
Entree: €10,00

Kaarten kopen
meer uit agenda
Big Band Eighty-Nine - 16 nov