14
t/m 20 mrt

Boekenweek 2016

Was ich noch zu sagen hätte


Het is weer tijd voor de Boekenweek. Thema van dit jaar is: was ich noch zu sagen hätte. De Boekenweek 2016 serveert Duisland; een hele woche bücher, bier und bratwurst!

 

Sinds 1930 worden in Nederland Boekenweken gehouden, dit met als doel de rol van het boek in de samenleving te verstevigen. Esther Gerritsen schrijft het Boekenweekgeschenk 2016. De veelgeprezen auteur en columniste neemt hiermee het stokje over van Dimitri Verhulst die voor de afgelopen Boekenweek het Boekenweekgeschenk De zomer hou je ook niet tegen schreef. Van 12 tot en met 20 maart geven boekverkopers dit boek gratis weg bij aankoop van ten minste 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken. Ook in Vlaanderen is het boekenweekgeschenk dit jaar te verkrijgen. Het is ook verkrijgbaar als e-book en luisterboek.

Tijdens de aankomende Boekenweek kunt u ontzettend veel beleven! Boekwinkels, bibliotheken, musea en theaters heten u van harte welkom bij hun activiteiten. Ook bibliotheek Borne draagt zijn steentje bij. Houdt u deze site of de site van bibliotheek Borne in de gaten voor het programma van deze literaire week.

 

meer uit agenda
Boekenweek 2016