25
mrt

Boekenweek Workshop 'Stralend Jezelf'

Unique in je eigen jasje!


"In de workshop ‘Stralend jezelf’ neem ik jou stap voor stap mee in wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je door middel van kleding communiceert naar jouw buitenkant!"

Janique Schildkamp van Unique Janique laat je maandag 25 maart kennismaken met de wereld van kleur en stijl. Welke kledingstijlen zijn er eigenlijk? Welke kleuren laten jou stralen? Je mag deze avond 2 kledingstukken meenemen: een TOPPER en een FLOPPER.

In het kader van de boekenweek 2019 met het thema “de moeder de vrouw” is Janique Schildkamp uitgenodigd voor deze leuke workshop. Je gaat interactief in een werkboekje aan de slag en door middel van kleuren, figuurtypes en stijlen ontdek je hoe je de beste versie van jezelf kunt laten zien. Janique haar motto is dan ook: Unique in je eigen jasje!

Janique Schildkamp is imagostylist- en coach in haar onderneming Unique Janique. Zij geeft persoonlijke kleur-, stijl-, en kledingadviezen waarbij zij ook garderobe sessies en personal shoppen aanbiedt. Janique helpt mensen hun stijl en uitstraling te versterken op een authentieke manier.

Maandag 25 maart
Aanvang 19.30 tot 21.30 uur.
De toegang is gratis.
Meld je wel even aan via info@bibliotheekborne.nl
Er zijn maximaal 16 plaatsen beschikbaar

meer uit agenda
Boekenweek Workshop 'Stralend Jezelf'