15
nov

Boekpresentatie Ivonne Wopereis

Duurzaam met Self-Care


Duurzaam met Self-Care
We hebben het tegenwoordig alsmaar over duurzaamheid. We denken daarbij aan hout, kleding, onze huizen, de leefomgeving, de natuur, de aarde. Hoe zit het eigenlijk met de duurzaamheid van jou als mens met jouw leven en werkzaamheden? Geef je jezelf voldoende aandacht, rust en herstelmomenten in je leven?

Hoor jij bij de groep mensen die langere tijd veel van zichzelf vraagt? Je werk kent grote uitdagingen waar je je privéleven aan moet aanpassen; in jouw werk wil je gepaste aandacht aan mensen geven, maar de organisatie en regelgeving biedt hier geen ruimte voor. Je hebt in jouw gezin, familiekring of omgeving iemand die dagelijks zorg en aandacht vraagt. Je wilt zo goed mogelijk zorgen voor je kinderen die geconfronteerd zijn met scheiding van een ouder.

Ongemerkt ga je mee in de drukte van het leven met al zijn uitdagingen. Het is een glijdende schaal waar je zelf niet altijd zicht en grip op hebt. En…ook…nog… Je leven zit vol. Dit geeft stress.

Het boek ‘Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander’ is bedoeld voor ieder die gezonder en duurzamer met zichzelf wil omgaan, ongeacht leeftijd en conditie. Door beter voor jezelf te zorgen maak je jezelf sterker. Je straalt dit ook af op je omgeving.

Maak in deze presentatie kennis met enkele korte oefeningen uit het boek, die je bij de rust in jezelf brengen en waar je zo vaak het jou past naar terug kunt gaan.

Ivonne nodigt jou van harte uit om dit te komen ervaren op vrijdag 15 november, van 15.00-17.00 uur. Er is thee en koffie. De toegang is gratis.

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan van tevoren aub even aan door een email te sturen naar:
YogaBorne@gmail.com

Over Ivonne
Ivonne Wopereis heeft samen met Monique Siahaya het boek Yoga ondersteunt in zorgen voor jezelf en de ander geschreven en het Programma Yoga voor Mantelzorgers samengesteld.

Ivonne richt zich op Kundalini Yoga, Yoga op de Stoel, Senioren Yoga en Yoga voor Mantelzorgers. Ze heeft van 2000 tot 2007 in Azië gewoond. Sinds 2007 is ze als yogaleraar actief, vanaf 2008 in Borne. Na de Kundalini Yoga opleiding heeft ze de module Stress en Vitaliteit gevolgd. In 2011 start ze met Yoga op de Stoel. In 2013-14 volgt Ivonne de Fachausbildung Yoga für Senioren in Duitsland; in 2015 de opleiding SatNam Rasayan in Amsterdam. Sinds 2017 volgt ze segmenten van Yoga and Therapy van het Guru Ram Das Centre for Medicine & Humanology.

Meer over het boek en het programma: www.YogaNatuurlijk.org

 

meer uit agenda
Boekpresentatie Ivonne Wopereis