mrt

Born to pop & Popcorn

Een spetterend lente concert

Menigeen kijkt reikhalzend uit naar het voorjaar. Het Bornse Popkoor Born to Pop opent het seizoen samen met Popkoor Popcorn uit Lochem  op zaterdagavond 28 maart met een spetterend concert in Kulturhus De Bijenkorf. ‘Spring’ is de toepasselijke titel.

Born to Pop - in maart 2002 opgericht door een paar enthousiaste mensen om popsongs en lichte muziek te zingen – telt inmiddels ruim veertig leden en beschikt over een vijfkoppige begeleidingsband met drums, piano, gitaar, basgitaar en keyboard die ook bij dit concert zorgt voor de instrumentale begeleiding. De uitvoering van 28 maart is het eerste grote concert met dirigent Alex Leenders uit Lent, die sinds augustus 2014 de muzikale leiding in handen heeft. Leenders raakt bij kooroptredens graag de juiste snaar bij het publiek, vooral door liederen op de juiste manier over te brengen. Het Lochemse Popcorn wordt gedirigeerd door z’n eigen dirigent, Tom Grondman.

Het repertoire van de avond zit vol variatie en beoogt de bezoekers een fris en vrolijk lentegevoel te geven. Beurtelings brengen Born to Pop en Popcorn zo’n twintig Engelstalige en Nederlandstalige liederen ten gehore. Het programma staat borg voor een spetterende, energieke avond. Het avondvullende programma in het Kulturhus begint om 20.00 uur. Na afloop is er een gezellige afterparty onder leiding van een eigen DJ.

Entree volwassenen: €10,00 (incl. 1 consumptie
Entree kids t/m 12 jaar: €5,00