Borne Bal Dansfestijn en Foodtruck

Borne op z'n Best 2016

In België is het de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een nationaal dansfenomeen:
Boombal! Sociale dansfeesten waarbij iedereen kan inhaken en meedansen; op de dansvloer treft men dan ook werkelijk alle soorten mensen, van jong tot oud. Supergezellig!

Dit inspireerde om het allereerste ''Borne Bal'' te organiseren, en wel tijdens de culturele manifestatie ‘’Borne op z’n Best’’ op zondagmiddag 17 april.

Innerall verzorgt allerlei demonstraties en inloopworkshops. Waar iedereen kostenloos en vrijblijvend kan aanschuiven, meedansen, en pasjes onder de knie kan (proberen te) krijgen. Dans met een heel uiteenlopend en divers aanbod. Tango, Quickstep, Hiphop, ChaChaCha, Ballroom: dit alles passeert de revue!

Heerlijk; de beentjes van de vloer en samen aan de dans! De dansvloer is op het verhoogde plateau -kulturhusplein- voor het Kulturhus. Omringd door een Frans terras, met mooie houten stoelen en bistro tafeltjes.

De Twentse Bierbrouwerij is ook van de partij. En hoe! Hun Beer Truck staat met haar Smokin’ Beer Barrels bij het Kulturhus. De Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal annex brouwerij, gevestigd op Hazemeijer Hengelo, heeft een eigen variant op de foodtruck: de Beer Truck met Smokin’ Beer Barrels.

Vanuit een omgebouwde oldtimerbusje uit 1973 wordt het eigen Twents bier getapt. De aanhanger achter de rollende bierbar vervoert de populaire Smokin’ Beer Barrels, waarin ter plekke vlees- en visgerechten worden gerookt dooreen stoere topkok. Smoked slow meat, authentic organic local craft beer. Fingerlicking good!

What’s smokin’?
Best ribs in town en smoked salmon sandwich.

What’s tappin’?
Twents oerpils
Twents Amber
Twents Honing Tripel
Twents Wit
Twents Radler
Twents premium pils

Kom ook ongedwongen en supergezellig toeven op ons Franse terras, met mooie houten bistrosetjes en gezellige picknickbanken. Waar eerlijk, heerlijk (finger)food verkrijgbaar is en Twentse speciaalbiertjes. Relaxed genieten van lekker eten en drinken onder het genot van een dansmuziekje.

Het dansprogramma van Innerall:
13.00 uur: Opening met Demo Street/HipHop groep InnerAll

13.15 uur: Workshop HipHop: Alle belangstellenden krijgen een basis choreo aangeleerd

13.30 uur: Demo Ballroom wedstrijdparen in wedstrijd danskleding

13.45 uur: Demo van de choreo van de workshop HipHop groep

14.00 uur: 2e demo Street/HipHop en aantal basic dansen

14.20 uur: 2e demo Ballroom wedstrijdparen

14.30 uur: Korte Workshop Quick Step en/of ChaChaCha
15.00 uur: Demo Argentijnse Tango
15.10 uur: Workshop Argentijnse Tango: Kennismaken met Argentijnse Tango en de basispassen van deze dans aanleren.

15.30 uur: Tango salon. Gezellige Tango muziek en Tango dansen op het podium

16.00 uur: Demo Latin of Ballroom wedstrijdparen