31
mrt

Borne Boeit Cafe - Zorg

Afsluiting ZorgSAMENmaart 2016


De Bornse Wereld Draait Door in het kader van de ZorgSAMENmaart 2016

Naadloos aansluitend op de Netwerkmarkt start om klokslag 17.00 uur (jawel, ínternationale borreltijd) het Borne Boeit Café, ook in de grote zaal van het Kulturhus. In deze Bornse variant van ''De Wereld Draait Door'' schuiven inwoners aan, om onder leiding van de redactie van BorneBoeit te praten aan de hand van een thema. Deze editie van het Borne Boeit Café is de rode draad natuurlijk de essentie van de ZorgSAMENmaart:

elkaar voorthelpen, zorgen voor en omzien naar, de noaberschaps-gedachte uitdragen, wat is er allemaal aan hulp en ondersteuning mogelijk in de zorg binnen de gemeente Borne en omstreken; zowel op het professionele vlak als in de privésfeer.

Dit gebeurt op een luchtige manier, met diverse gasten, waarbij zwaardere onderwerpen niet geschuwd zullen worden, inclusief muzikale intermezzo's. En mét de borrelnootjes op de tafels.

Met deze editie van het Borne Boeit Café sluiten we samen de ZorgSAMENmaart 2016 af! Uiteraard bent u van harte welkom om ook dit evenement bij te wonen.
 

meer uit agenda
Borne Boeit Cafe - Zorg