21
t/m 21 apr

Borne op z'n best

Kulturhus Borne op z'n Best


Uiteraard zal het Kulturhus Borne tijdens het grootse evenement "Borne op z'n Best" zich ook van zijn beste kant laten zien. Met een aantal prachtige activiteiten zal dit ook zeker lukken.

Zo hebben we op het Kulturhus plein een doorlopende Boekenverkoop vanuit de Bibliotheek Borne. Deze start om 12.30 uur. In de haven zal vanaf 12.30 uur een creatieve kramerie plaatsvinden.

Verschillende popbands en het muziekkorps Rodde zullen vanaf 15.00 uuroptreden voor het Kulturhus. Daarnaast zal er in het Theater van Kulturhus Borne de voorstelling "Klap van de Korenmolen" opgevoerd worden. Onder leiding van Ernest Beuving en met medewerking van het Borns dameskoor "Volle Wille".

 

Het Jongerenwerk Borne verzorgd vanaf 14.00 tot 16.00 uur een graffiti workshop/demonstratie . Deze workshop/demonstratie is de afsluiter van de maand van het pesten. Jongeren uit Borne zijn gevraagd om een screesaver met als onderwerp pesten te ontwerpen. De winnaar van de ontwerpwedstrijd gaat samen met een graffiti artiest zijn/haar ontwerp uitvoeren. Dit ontwerp zal op een paneel gespoten worden. Het paneel zal vervolgens als pronkstuk het jongerencentrum versieren.

Ook kunnen jongeren op twee grote panelen "vrij  spuiten" . Waarmee de jongeren kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Of de fijne kneepjes van het grafitti spuiten onder de knie kunnen krijgen.

 

12.30 - 17.00 uur, creatieve kramerie en boekverkoop.

14.00 - 16.00 uur, graffitie workshop en demonstratie.

15.00 - 17.00 uur, diverse optredens op het plein.

15.00 uur, Theatervoorstelling "Klap van de Korenmolen" van Ernest Beuving en met medewerking van dameskoor "Volle Wille".

meer uit agenda
Borne op z'n best