19
dec

Borns Sportgala

Sportverkiezingen


19 december as. vindt voor de 19e keer het Bornse Sportgala plaats. Na 10 gala’s in het clubhuis van BVV –Borne wordt het dit jaar al weer de 9e keer, dat de beste sporters van Borne in het Kulturhus aan het publiek gepresenteerd worden. In vijf categorieën worden tijdens het gala de namen van de sporters bekend, die in het afgelopen jaar de allerbeste prestaties geleverd hebben.
 

Naast het kiezen van de beste sportvrouw en sportman wordt ook bekend welke team de beste sportploeg van het jaar is. Bovendien is er ook nog een aanmoedigingsprijs voor een jeugdig sporttalent en de beste jeugd -sportploeg.

Ook u wordt uitgenodigd te reageren. Wilt u iemand voordragen voor nominatie ? U kunt via de site  SPORTGALA BORNE uw favoriete sporter of sportploeg voordragen.  De selectiecommissie van het sportgala Borne zal uiteindelijk beslissen of de voordracht ook voor nominatie in aanmerking komt. Dit jaar wordt opnieuw ook de prijs voor mooiste sportfoto uitgereikt. Inzendingen moeten zijn gemaakt door een fotograaf uit de gemeente Borne. Op de foto moet een Bornse sporter of sportclub staan. Natuurlijk mag de foto wel buiten Borne zijn gemaakt. U kunt tot  30 november een nominatie stem uitbrengen en er kunnen sportfoto’s ingestuurd worden.
 

Aanvang: 19.00 uur
De entree is gratis. 

meer uit agenda
Borns Sportgala