1
okt

Bornse Golden Oldies 2015

In het teken van de ''liefde''


Zingende senioren ‘Golden Oldies’ zetten opnieuw Kulturhus Borne op stelten!

Een bijzonder gelegenheidskoor met meer dan duizend jaar zangervaring betreedt donderdagmiddag 1 oktober weer het toneel van Kulturhus Borne. Cliënten van locatie Het Dijkhuis van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ), bewoners van omliggende zorgcomplexen en een aantal vrijwilligers vormen deze middag de ‘Golden Oldies’. Het 40-koppige koor verzorgt een optreden voor familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Met het optreden wordt stilgestaan bij de Internationale Dag van de Ouderen. 

De Golden Oldies
De Golden Oldies is een 40-koppig gelegenheidskoor bestaande uit cliënten van locatie Het Dijkhuis van TMZ, bewoners van omliggende zorgcomplexen en een aantal vrijwilligers. De afgelopen periode is er – onder begeleiding van medewerkers van de dagvoorziening van TMZ - fanatiek geoefend op het gevarieerde repertoire van meezingers uit vroegere tijden. De Golden Oldies betreden 1 oktober om 14.15 uur het podium van Kulturhus Borne. Vrienden, familie en andere geïnteresseerden hebben een uitnodiging gekregen om dit bijzondere optreden bij te wonen. En iedereen is van harte welkom om te komen. 

In het teken van de liefde
Deze editie van de Bornse Golden Oldies staat in teken van de liefde! Liefde voor elkaar, liefde voor de natuur, voor eten, voor de hobby, voor de familie, voor muziek....liefde!

Iedereen mag spontaan een liefdes/genegenheidsverklaring afleggen in de speciale ''lovechair''!

Tijdens het optreden krijgen de Golden Oldies muzikale ondersteuning van een band die bestaat uit docenten van de muziekschool van Kulturhus Borne. 


 

 

 

meer uit agenda
Bornse Golden Oldies 2015