4
sep

Breathwalking - 4/9

Gratis proefles & voor volwassenen


Kulturhus Borne start het nieuwe seizoen met vier heerlijke weken waarin u gratis kunt proeven van- en ruiken aan ons aanbod! Van maandag 26 augustus t/m 22 september. We sluiten onze proefweken af met de jaarlijkse Kultur- en Kookmarkt op zondag 22 september.

Investeer in jezelf! In je eigen ontwikkeling, in je gezondheid, of ter ontspanning. Er zijn zoveel (goede) redenen om eens een leuke  cursus of workshop te gaan volgen!

Van 2 t/m 13 september kan iedereen 2 weken lang GRATIS kennismaken met tal van leuke, interessante en prikkelende cursussen en workshops in ons Kursushus. Maak alvast kennis met de cursusleiders, bekijk je a.s. cursusruimte en besluit na de proefles of je je opgeeft voor cursus of workshop! Kortom, alle ruimte en vrijheid voor impulsief gedrag! Heerlijk toch?!


PROEFLES BREATHWALK
Datum:            Woensdag 4 september
Docent:           Ingrid Nijhuis
Tijd:                 19.30-21.00 uur
Locatie:          start Kulturhusplein


Kom de positieve werking van BreathWalk ontdekken tijdens de 2 gratis proeflessen!

BreathWalk is een vorm van Yogawandelen. BreathWalk is een techniek waarbij bepaalde ademhalingen met een wandelritme gesynchroniseerd worden en gelijktijdig een directe meditatieve opmerkzaamheid bevorderd wordt. BreathWalk is eenvoudig uit te voeren, natuurlijk en effectief. Wanneer je er mee vertrouwd bent geraakt om het ademen en wandelen te coördineren, beschik je over een methode die er aan kan bijdragen dat je fysiek en geestelijk meer in balans kan komen.

Creëer meer balans in je leven met BreathWalk. Leer in de uiteindelijke cursus in 10 lessen stap voor stap Yoga wandelen en ervaar hoe o.a. spanning en stress verminderen en je stemming verbetert. Een les bestaat uit eenvoudige stretch oefeningen, wandelen op het ritme van diverse ademhalingspatronen, mudra’s en mantra’s en een afsluitende meditatie. BreathWalk is voor iedereen geschikt, vereist geen specifieke voorkennis of uitrusting, is eenvoudig te leren en geeft veel plezier!

Voor meer informatie: www.wayan.nl

meer uit agenda
Breathwalking - 4/9