19
apr

Brommerrit & CCR coverband

Brommertoertocht & The Fortunate Sons


Het kan weer! Bougies schoonmaken, mengsmering in de tank, banden oppompen, en knappen met dat ding; op de oldtimer brommer, uw fantástische classic brompot, solex of tuktuk!

Wij organiseren voor de allereerste keer een Brommertoertocht en deze vindt plaats tijdens de culturele manifestatie ''Borne op z'n Best'' op zondag 19 april 2015. We hopen niet alleen dat de weergoden ons allemaal goed gezind zijn, we hopen ook dat we er samen een hele gezellige middag en toertocht van kunnen maken!

Medewerkers van VVV Borne hebben in hun eigen vrije tijd gezorgd voor een mooie route voor deze toertocht. Verzamelen, inschrijven en vertrek is op het plein voor Kulturhus Borne, Marktstraat 23.

Details & tijden:
-Start inschrijvingen toertocht afhandelen: 14.30 uur (deelname €5,00 incl. route, 1 natje & 1 droogje p.p. om mee te nemen voor onderweg)
-Vertrek toertocht: 15.00 uur
-Verwachte tijd terug: 17.00 uur
-Start The Fortunate Sons: ca 17.00 uur (het liefst wachten we tot alle brommers teruggekeerd zijn van de toertocht en gaan met alle brommers tegelijk even met heerlijke brommergeknap het eerste nummer van de band inleiden)


Huishoudelijke mededelingen PARKEREN & TOERTOCHT:
-i.v.m. het evenement Borne op z'n Best is het centrum van Borne afgesloten. Het Kulturhus is bereikbaar via de straat ''Bekenhorst'' vanaf de kant van de wijk Stroomesch/Weerselosestraat. De ingang van onze parkeergarage met de naam ''De Bijenkorf'' zit ook aan de Bekenhorst. Hier kun je gratis parkeren, mocht je de brommer op de aanhanger achter de auto naar Borne vervoeren.

-de een kan (of durft) harder dan de ander; deelnemers bepalen zelf hoe hard ze rijden, en of er individueel, ieder voor zich, of samen ''in colonne'' gereden wordt.

-deelname aan deze toertocht is op eigen risico en voor eigen verzekering. Kulturhus Borne stelt zich niet aansprakelijk voor persoonlijke schade en/of beschadiging van de brommer/voertuig, ontstaan voor, na of tijdens onze brommertoertocht van 19 april 2015. 

meer uit agenda
Brommerrit & CCR coverband