8
okt

Bucketlist Workshop oktober

Maak van jou leven iets speciaals!!


Droom jij er wel eens van om een wereldreis te maken, je eigen bedrijf te beginnen, de liefde van je leven te vinden, een boek te schrijven of……?

Je hebt vast wel van dit soort wensen, echter door verschillende redenen kunnen deze bijzondere ervaringen uitblijven. Met de Bucketlist Workshop helpt Christa Tanke je daar verandering in te brengen!

Wat is een Bucketlist?
Een Bucketlist is een lijstje met allemaal dingen die je nog wilt doen of bereiken in je leven. Dit kan echt van alles zijn, grote & kleine wensen en je kunt de lijst zo lang maken als je wilt.
 

Maak van je leven iets bijzonders!
Het mooie van zo´n Bucketlist is dat je een moment neemt om stil te staan bij wat je echt belangrijk vindt. Bij dat wat je leven nog betekenisvoller zou maken. Een lijst met leuke wensen, avontuurlijke wensen, wensen die je laten groeien en wensen waardoor je iets voor een ander kunt betekenen.

 

Voor wie?
De workshop is speciaal voor vrouwen, vrouwen van alle leeftijden van 14 – 108 jaar. We gaan aan de slag in een klein groepje van maximaal 6 vrouwen, zodat er voldoende persoonlijke ruimte is. De workshop vindt plaats op 1 avond.

Wat komt er aan bod tijdens de Bucketlist Workshop:

Wie ben jij en wat vind jij belangrijk?

Wat kun jij doen om meer eigen geluk te creëren?

Wat wil je graag bereiken in je leven en waar wil je nog in groeien?

Welke leuke/gekke/bijzondere/gave/inspirerende wensen heb je?
Als Bucketlist coach helpt Christa je om het antwoord te vinden op deze vragen en geeft zij je tips & trucs voor het maken van jouw unieke lijst.

Na afloop van de Bucketlist Workhop
Heb je jezelf op verassende wijze beter leren kennen, heb je een beter beeld gekregen van wat jij echt belangrijk vindt en waar je gelukkig van wordt en heb je nieuwe energie om van jouw leven iets speciaals te maken.

 

Praktische informatie
Datum: Op de volgende data wordt deze workshop ook gegeven: woensdag 8 oktober, dinsdag 28 oktober, woensdag 19 november en dinsdag 6 januari 2015.)
Aanvang: 19.30 uur - 22.30 uur
Aantal:  maximaal 6 personen
Kosten: € 45,- p.p.
Aanmelden via:   info@positivity-ct.nl of via telefoonnummer 06-53232297
Positivity, coaching & training `Positief en dicht bij jezelf´
Christa Tanke 
www.positivity-ct.nl

meer uit agenda
Bucketlist Workshop oktober