22
t/m 25 okt

Circus in Bedrijf

Kindervakantieweek


In de herfstvakantie organiseert Welzijn Borne weer een schitterende activiteiten-week. De week is van 22 t/m 25 oktober en heeft als thema “CIRCUS IN BEDRIJF”, en is bestemd voor alle basisschoolkinderen uit de gemeente Borne.

 

Deze week is zeer speciaal. We hebben namelijk ook een heuse circusuitvoering op dinsdagavond 23 oktober voor ouders, grootouders en iedereen die maar wil komen kijken!

 

De activiteiten beginnen dagelijks om 10.00 uur en zijn om 16.00 uur afgelopen. De circusuitvoering op dinsdagavond begint om 19.00 uur.

 

De kosten bedragen € 9,00 voor de maandag en de dinsdag per kind (dus €9,00 voor twee dagen p.p., deze dagen zijn ALLEEN IN COMBINATIE MOGELIJK)

 

Voor de woensdag en de donderdag bedragen de kosten € 4,50 per dag per kind. De kinderen moeten zelf brood en drinken meenemen voor tussen de middag.

 

Oude kleding is aan te raden.

 

Opgave gaat via: www.activity4kids.nl

 

OPROEP:

MENSEN DIE ONS ÉÉN OF MEERDERE DAGEN WILLEN HELPEN KUNNEN CONTACT OPNEMEN MET: FRANS.PERIK@KULTURHUSBORNE.NL

 

DE BEGELEIDERS DIE HELPEN BIJ HET CIRCUS KRIJGEN VOORAF EEN SPECIALE TRAININGSAVOND.

 

Programma maandag en dinsdag (dit is alleen in combinatie mogelijk)

Circusproject door: Circus in bedrijf

Het circusproject houdt in dat "Circus in bedrijf" met de deelnemers twee dagen werken aan verschillende circusacts. Deze acts worden in een levensechte (avondvullende) circusvoorstelling opgevoerd voor publiek. Ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom om daar naar te komen kijken op dinsdagavond 23 oktober.

De kinderen gaan aan een circusact werken, die zowel afgestemd is op hun leeftijd, als wel op hun mogelijkheden. Er wordt gewerkt aan circus technieken, zoals jongleren met Chinese bordjes, balletjes, diabolo’s, doekjes, power-sticks en meer. Balanceren leer je bij bal- en tonlopen, ladders, rolo-rolo, etc. Naast circus technieken is er volop aandacht voor spel zoals: clowns, slapstick, tijgers, paarden-, draken dans, fakirs en nog veel meer.

Een circus project is een onvergetelijke ervaring, waar deelnemers en begeleiders nog lang over na zullen praten.

Alle benodigde materialen en attributen, circuskleding voor alle deelnemers, schmink, decor, licht en geluid zijn aanwezig en zorgen voor de echte circus sfeer.
 

Programma woensdag

- Sporten in de Esch School

- Hapjes maken

- Handvaardigheidactiviteiten

 

Programma donderdag

- Lekkere dingen maken

- Afmaken werkstukjes

- Als afsluiting een leuke film

Voor verder informatie kunt u contact opnemen met Frans Perik,

meer uit agenda
Circus in Bedrijf