Home  /  Agenda  /  Archief  /  Clownerie
31
t/m 1 apr

Clownerie

gratis workshop - zorgSAMEN Festival


Vrijdag 31 maart is het zover: van 14.00-20.00 uur vindt het allereerste groot Borns zorgSAMEN Festival plaats. De belangstelling om hieraan deel te nemen is overweldigend gebleken, fantastisch! Met maar liefst 44 informatiestands, 14 gratis workshops, 9 gratis lezingen/presentaties, diverse belevings-tenten, gratis health-checks, diverse mobiele pop-up acts en optredens, én een heerlijk foodplein hopen de organisatie en alle deelnemers u te informeren, te entertainen en te verrassen! Het festival vindt plaats in 't Dijkhuis en Kulturhus Borne, en in het mooie parkje daartussen.

WORKSHOP: Clownerie
Door: Debora ter Horst

Locatie: Kulturhus Borne, in de theaterzaal

Deze workshop van een half uur vindt 1x plaats om:

17.00-17.30 uur

Doelgroep: alle leeftijden. Voor iedereen: om te activeren, stimuleren en het verbeteren van het welzijn.

Er is plek voor maximaal 20 personen.

Deelnemen aan de workshop
Deze workshop wordt u gratis aangeboden. Zowel bij het Dijkhuis als bij Kulturhus Borne is er een (duidelijk aangegeven) punt waar op de dag zelf gratis toegangskaarten voor alle workshops en lezingen verkrijgbaar zijn. Onder het motto van op=op en vol=vol.

Workshop Clownerie
Heb je zin in een portie lol en lichtheid? Kruip dan voor even achter het kleinste maskertje ter wereld! Clown zijn is een vak apart, een theatervorm met eigen technieken, methodieken, spelvormen en vaardigheden. En toch schuilt in ieder mens een clown. Wij mensen zijn geneigd om alles goed te willen doen, stellen dagelijks onbewust hoge eisen aan onszelf, oordelen.

De clown laat alles los en staat open voor avontuur, succes en mislukking. Ervaar hoe het is om te genieten van blunders of het even niet te weten en daar hard om te kunnen lachen. Kom vandaag kennis maken met de clown door middel van spelvormen en oefeningen. Jong en oud, klein en groot kan meedoen, maar wees snel met het halen van de workshoptickets want 20 mensen betekent; vol!

meer uit agenda
Clownerie