24
mrt

Conversatiegroep Engels

Start 24 maart


''Kletsen is een plezierige manier om een taal te leren’’, aldus ervaringsdeskundige en docent Ashley Bogaski.

Conversatiegroep Engels
Dinsdag 24 maart gaat de conversatiegroep Engels van start; in 10 lessen wordt er 20 uur actief geconverseerd onder (bege)leiding van native speaker Ashley. Tussen 19.00-21.00 uur wordt er dan alleen nog maar Engels gesproken, volgens Ashley de beste manier om een taal (weer) te leren beheersen. In de pauze wordt u een lekkere kop koffie of thee aangeboden. In deze conversatiegroep passeren allerlei onderwerpen de revue,  voor jong en oud. Ook worden er filmpjes bekeken en artikelen gelezen om nadien over te kunnen discussiëren. Door te praten met een native speaker, en met elkaar, frist u uw beheersing van de Engelse taal spelenderwijs gemakkelijk op.

Docent Ashley Bogaski
De docent komt uit Pennsylvania, Verenigde Staten van Amerika, en woont sinds enkele jaren in Zenderen. Binnen twee jaar heeft ze het diploma Nederlands als tweede taal behaald. Op dit moment is ze bezig om het diploma leraar Engels te behalen met als doel om voor de klas te staan als docent Engels. Haar hobby’s zijn lezen, sport en reizen.

Details cursus
Dinsdag 24 maart gaan we van start. De conversatiegroep bestaat uit 10 bijeenkomsten, tijd is van 19.00-21.00 uur. Locatie is de 1e etage van de bibliotheek in de presentatieruimte. Koffie en thee wordt u aangeboden door het Kursushus. De overige data zijn: 31 maart, 9-14-21-28 april (9 april valt op een donderdag en is een eenmalige uitzondering), 12-19-26 mei, 2 juni.De kosten voor de cursus bedragen €100,00 p.p.. Lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Voor alle inhoudelijke vragen met betrekking tot deze conversatiegroep kunt u rechstreeks contact opnemen met Ashley: Ashley.Bogaski@gmail.com en 06-83985588.

Aanmelden: KLIK HIER

Bij veel belangstelling, kan er tevens een groep opgestart worden op de dinsdagmiddag. Belangstelling? Neem ook dan even contact op met Ashley Bogaski.

meer uit agenda
Conversatiegroep Engels