16
jun

Cordow en Doctors of Music

Muziekcafé Borne


Bij het laatste Muziekcafé van dit seizoen kunt u genieten van maar liefst twee bands: Cordow en Doctors of Music. Samen brengen ze een afwisselend programma met zowel ballads als wat ‘steviger’ werk.

Cordow

Cordow bestaat uit Cees Klaassen (gitaar) en de Bornse Wendy Kolste (zang). In Esperanto betekent Kordo 'snaar' of 'stemband'. Cordow is Kordo volgens Cees en Wendy: muziek teruggebracht tot de essentie, in al zijn puurheid en kwetsbaarheid. Stem en snaren vormen samen één akkoord. Cordow brengt liedjes over het leven, de liefde en alles wat dat met zich meebrengt, zowel de mooie kanten als de schaduwkanten. Het brede scala aan covers heeft één aspect gemeen: het is muziek die je raakt. Bij het Muziekcafé brengt Cordow muziek van onder andere de Beatles, Joni Mitchell, Prince en Herman van Veen.

Doctors of Music
Doctors of Music heeft ruime ervaring in de muziek en wil samen met het publiek genieten van luistermuziek. De band wil zich niet verstoppen achter een muur van geluid maar wil juist de stilte in de nummers opzoeken. Bekende nummers door de jaren heen worden gespeeld in een ‘eigen jasje’, semi-akoestisch, vaak meerstemmig en recht uit het hart gezongen,’What you see is what you get. Doctors of Music bestaat uit: Bert van Schelven (zang/gitaar), Jacques van Oostayen (gitaar/zang), Bennie Mustamu (percussie/zang), Ton Kroon(basgitaar/zang)

Tijd: 20.00 uur
Entree: gratis


 

 

 

 

 

 

 

 

meer uit agenda
Cordow en Doctors of Music