Cornwulf & Marlijne Jans Band

Hūskamerconcert

Kulturhus Borne geeft  “Podiumdieren’’ van allerlei pluimage een podium voor hun kunsten in een theatersetting. Buitengewoon betaalbaar en in een oergezellige setting, met maximaal 75 theaterstoelen, lekker drankje en borrelhapje erbij, kaarsjes op de tafels: maak kennis met ons Hûskamer Theater!

Experimenteren en pionieren brengt innovatie. Naast burgerparticipatie gaat het Kulturhus met het theater ook experimenteren met podiumparticipatie. Dit past helemaal in de kernwaarden  van het Kulturhus. In die kernwaarden spelen innovatie, verbinden en laagdrempeligheid een belangrijke rol. Met de Huskamerconcerten biedt het Kulturhus lokaal talent de mogelijkheid om een huiskamerconcert te geven in een professionele theateromgeving.

Zaterdag 31 oktober staan Cornwulf & de Marlijne Jans Band op ons Hûskamerpodium.
Aanvang: 20.00 uur.
Entree: €5,00.

Cornwulf
Cornwulf is een Bornse formatie, opgericht in 2005. De band speelt herkenbare
nummers van deze tijd, van artiesten zoals Ilse de Lange, Anouk, John Mayer, maar ook nostalgische nummers uit de gloriejaren van Dylan, Young, Lynyrd Skynyrd, etc. Van blues tot rock, van pop tot ballad, voor ieder wat wils. De band bestaat uit: Jorien zang, Gerben zang, Bennie drums/zang, Henk gitaar/mondharmonica, Ruud gitaar/mondharmonica/zang en Frits
basgitaar.

Marlijne Jans Band
Deze jonge band met zangeres Marlijne (ze deed mee met het tv-programma "De beste singer songwriter van Nederland") als boegbeeld, speelt al een aantal jaar samen en speelt eigen singer-songwriter nummers met een vleugje country en blues. Door de jaren heen heeft de muziek steeds meer een eigen vorm gekregen, al is de invloed van Ilse de Lange nog goed te horen. Verder bestaat de band uit bassist Thijs, drummer
Jeroen en Stijn als leadgitarist.

Programma
Beide bands zullen om beurten diverse sets van 30 minuten spelen. Ook is er een akoestisch intermezzo van Marlijne Jans solo. Het concert wordt afgesloten met een meezingoptreden van alle bandleden samen: ''Iedereen is van de wereld'' (ode aan The Lau) en ''Sweet home Chicago'' (Blues brothers).

Kaarten reserveren
Cornwulf & Marlijne Jans Band