7
dec

DRI3MAN in Concert

Met Tessa Boomkamp!!!


Dri3man, bestaande uit Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp zijn op tour door Nederland met een theatershow.Speciaal voor deze tour is hun band uitgebreid met Tessa Boomkamp en Phaedra Kwant. Dames die hun sporen in de Nederlandse muziekindustrie hebben verdient. Vanavond staat deze fantastische formatie in ons theater met een intieme theatershow.


De drie vrienden ontdekten bij toeval dat hun stemmen, wanneer zij samenzingen, buitengewoon goed bij elkaar 'kleuren’. Naast de talloze gezamenlijke studiosessies laten de mannen nu ook live  horen wat diverse gerenommeerde studioproducers zo enthousiast maakt. Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en saxofoon en aangevuld met het rock geluid van Tessa en Phaedra brengt DRI3MAN West Coast-gerelateerde nummers uit de jaren 70 en 80 (Eagles, Jackson Browne, Monkees, Doobie Brothers), waarbij ze afwisselend de leadzang op zich nemen.

Het theaterconcert dat deze vijfkoppige formatie op maandag 7 december verzorgt heeft een knus en intiem karakter. En toch staat er een band van wereldformaat in onze zaal. Wij beloven u een prachtige en muzikale avond. 


DRI3MAN bestaat uit:
Ferry van Leeuwen (Borsato, Ik Hou Van Holland, Edwin Evers Band) Lodewijk van Gorp (Borsato, Trijntje Oosterhuis, Metropole Orkest) 
Nick Bult (Borsato, Boudewijn de Groot, Venice, 3Js, Guus Meeuwis) 
Tessa Boomkamp (Marco Borsato en momenteel lid van de Edwin Evers band)
Phaedra Kwant (Claudia de Breij, Veldhuis & Kemper en diverse jazz- en popartiesten als de 3J's, Krystl, Hind en Hans Vermeulen) 

Aanvang: 20.00 uur
Entree: €10,00

 

 

Kaarten reserveren
meer uit agenda
DRI3MAN in Concert