mrt

De Dutch Cowgirl & Verwen Markt

Complimenten voor jezelf dag!

Vrijdag 1 maart Nationale Complimenten Dag in Kulturhus, Borne:

Een boekpresentatie van een splinternieuw boek van een heel speciale Bornse schrijfster, Anka Jacobs, een lezing en signeersessie, en een heleboel verwennerij bij de vurrukkulluke randprogrammering.  Wanneer? Op vrijdag 1 maart in Kulturhus Borne, op Nationale Complimenten Dag! Een welgemeende pluim, geeft uitstekende luim!

Verwenmarkt 18:30 – 20:00

Inbegrepen in de toegangsprijs, is er in het kader van Nationale Complimenten Dag, een Verwenmarkt. U kunt zich even lekker laten verwennen en complimenten opstrijken.

U kunt heerlijke theeën proeven van The Beautea Company, huidverzorgingsproducten proberen, en een handmassage krijgen met Beautea’s “Spoil Me” hand crème. Cupcakes american style maken èn eten. Mooi Parfumerie is aanwezig om nagels te lakken en u lekkere geurtjes te laten testen. De golf pro van Golfclub de Koepel zal aanwezig zijn om gasten een balletje te laten slaan en in Amerikaanse style krijgen alle gasten een goodiebag.

Lezing 20:00 “Vergeet vooral niet een compliment te geven als er iets mis gaat!”

Anka Jacobs, De Dutch Cow Girl, maar vooral de Bornse slagersdochter heeft in Amerika de kunst van het complimenten geven geleerd. Amerikanen zitten vol met complimenten en geven ze vol overgave. Nederlanders geven liever kritiek…, waarom?

Presentatie De Dutch Cow Girl 20:30

Esther Rikken van TV Oost zal de presentatie van De Dutch Cow Girl op zich nemen. Amerika spreekt tot de verbeelding. Wie droomt er niet van om in het land van onbegrensde mogelijkheden zijn geluk te vinden? Bornse slagersdochter Anka Jacobs verwezenlijkte een droom, ging 15 jaar lang voor de Amerikaanse overheid werken. Hoe is het om met de Secret Service te werken, wat kan er allemaal misgaan als je een staatsdiner moet organiseren, hoe is het om de Amerikaanse President te ontmoeten. Ze kreeg een cultuurshock van jewelste, maakte hilarische momenten mee en genoot met volle teugen. Na 15 jaar hield ze het voor gezien en ging ze terug naar Borne. Maar als je zo lang bent weggeweest uit je eigen land, ben je ook van je thuisland vervreemd. Een rare gewaarwording. Aansluitend een signeer- sessie en gezellig nazitten.

Tickets verkrijgbaar via: receptie@kulturhusborne.nl

Telefoon: 074 - 265 72 00, of bij de balie van Kulturhus Borne aan de Marktstraat 23.

Aanvang Verwen Markt: 18.30 uur
Aanvang lezing: 20.00 uur
Entree: €12,50

De verwenmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door:

The Beautea Company

Golfclub de Koepel