25
dec

De Kerstherberg 2015

Ontmoeting en gezelligheid op de 1e Kerstdag


Samenzijn onder het genot van een hapje en drankje en luisteren naar muziek. Wie de eerste kerstdag niet alleen wil doorbrengen of gewoon zin heeft om, eventueel samen met de familie, even de deur uit te gaan, is van harte welkom in de Kerstherberg in Kulturhus Borne. De Kerstherberg is al 26 jaar een begrip en groot succes onder de inwoners van de gemeente Borne.

 

Bezoekers zijn vrij om de hele dag ‘in-en-uit’ te lopen. Onder het genot van (gratis) koffie, thee met natuurlijk kerstgebak, is er volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en met dorpsgenoten bij te praten. Kortom, een gemoedelijke en gezellige eerste Kerstdag, zonder verplichtingen en geen financiële bijdrage! 

 

De herberg is overdag van 11.30 tot 17.00 uur vrij toegankelijk en iedere bezoeker wordt ontvangen met koffie/thee en een gebakje. Rond 17.00 uur sluit de Kerstherberg voor de daggasten. Hierna start het kerstdiner.

'S avonds is er de gelegenheid om aan te schuiven bij het Kerstdiner. Wilt u mee-eten dan moet u zich wel opgeven. De kosten van de maaltijd bedragen: €10,00. (u kunt zich opgeven t/m 18 december)
Opgave kerstmaaltijd bij de receptie van Kulturhus Borne; tel.  074 - 265 72 00,  via mail: receptie@kulturhushusborne.nl

meer uit agenda
De Kerstherberg 2015