Home  /  Agenda  /  Archief  /  De Sjop!
23
t/m 30 aug

De Sjop!

Zomerlocatie jongerencentrum


Tijdens de verbouwing van het Kulturhus, gaan we (ook) met ons Jongerenwerk op een andere locatie zitten: midden in Borne, in een leegstaand winkelpand. Dit pop up jongerencentrum is dé place to be om verveling weg te werken deze zomer. Van 15 juli t/m 30 augustus, kunnen jongeren vanaf 12 jaar maandags t/m vrijdags terecht van 12.00-18.00 uur aan de Nijstad 52.

Leuk he! En we noemen het: De Sjop!

De Sjop! zit aan de Nijstad, heeft een vrije inloop en is een doe-plek. Na afloop kun je er lekker samen ontspannen. Er is een grote tafel; om te kletsen, ontmoeten, dingen doen, chillen.

Ook is er een Sjop-programma, zoals:
- doorlopende work-Sjops
- de Sjop-wall: een ideeen-muur waar jongeren hun zogenaamde Sjop-tegeltje kunnen ophangen. Jongeren kunnen op een Sjop-tegeltje hun wensen zetten: anti- vervelingsideeen, waar hebben ze zin qua activiteiten, of misschiein wel ideeen en wensen voor hun toekomst in Borne. Aan het eind vd zomer hangt de Sjop-wall vol ideeen.
-gezellige thema-weken
-voorlichtingsavonden

De naam verwijst naar winkel en winkelcentrum. Shoppen is iets wat we allemaal graag doen; een aangename en actieve bezigheid :-) Een JOP = Jongeren Ontmoetings Punt. De S is van Summer en Summerschool; de laatste is ook een ontmoetingsplek om leuke dingen te doen. En De Sjop! is alles behalve een Saaie jop.

Kortom, de Sjop! is een actief, doe-centrum (inclusief gave work-Sjops), met een aansprekende programmering. Dus: kom ook Sjoppen, er is leuk werk aan (in) de winkel, wie weet ontdek je nog een onbekend talent bij jezelf.

meer uit agenda
De Sjop!