Home  /  Agenda  /  Archief  /  Dementiefafel
24
sep

Dementiefafel

Delen & verbeteren


De Dementiefafel. Een avond over mensen met een verstandelijke beperking en dementie!

Woensdagavond 24 september verzorgen Aveleijn, de Twentse Zorgcentra, MEE Twente en Ieder(in) een avond aan de tafel voor ouders, broers en zussen, mantelzorgers en professionele hulpverleners van iemand met een verstandelijke beperking. Het thema: samen omgaan met ouder worden en dementie bij mensen met een verstandelijke beperking.

Uw kind, familielid, bekende of cliënt wordt ouder en dementeert, of u heeft vermoedens dat dit zo is. U wilt uw verhaal graag delen. Of u wilt praten over vragen die gaan over de zorg, ondersteuning en omgang. Dan bent u van harte welkom bij de Dementietafel. De Dementietafel is een plek waar u in een ongedwongen en open sfeer elkaar kunt ontmoeten en uw ervaring kunt delen. Er wordt met elkaar gepraat aan de hand van het bovenstaande thema. Dit onder het genot van koffie, thee, een hapje en drankje.

Het project "Dementietafel: delen en verbeteren" is een project van Ieder(in), het netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte.
Aanmelden voor de Dementietafel via Marrit Kooiker: mail - m.kooiker@aveleijn.nl of telefonisch - 074-2556637
Voor meer informatie over de Dementietafel kunt u zich richten dot Daniëlle Oosterling: mail- d.oosterling@aveleijn.nl telefonisch -  06-30126122
Woensdag 24 september van 19.00-21.30 uur
Kulturhus Borne
Entree: gratis

meer uit agenda
Dementiefafel